Σάκης Τανιμανίδης: Εκτός από τη «Φάρμα» για ποιο άλλο project του ANT1 συζητά;
Νέα

Σάκης Τανιμανίδης: Εκτός από τη «Φάρμα» για ποιο άλλο project του ANT1 συζητά;

Σάκης Τανιμανίδης: Εκτός από τη «Φάρμα» για ποιο άλλο project του ANT1 συζητά;

Θα τον δούμε σε διπλό ρόλο με τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Μετά τη Φάρμα τι; Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι αναμφίβολα ένα από τα δυνατά χαρτιά του ANT1 και ο τηλεοπτικός σταθμός αναζητά τρόπους για να τον αξιοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα. Έτσι, ο γνωστός παρουσιαστής που από μέρα σε μέρα θα γίνει πατέρας αναμένεται να καταπιαστεί με δυο project του σταθμού, την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Όπως έχει γίνει γνωστό και μετά το trailer που κυκλοφόρησε, ο Σάκης Τανιμανίδης θα παρουσιάσει τη «Φάρμα 2» που θα προβληθεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον ΑΝΤ1. Αυτή δεν θα είναι όμως η μόνη του πρόκληση.

Όπως αποκάλυψε η Ναταλία Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», ANT1 ετοιμάζει ένα ακόμη φιλόδοξο project με αθλητικό χαρακτήρα για την επόμενη σεζόν και είναι σε συζητήσεις με τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Θα υπάρχει η Φάρμα 2 και το Ninja Warrior. Είναι ένα καινούργιου θεαματικό παιχνίδι δράσης. Είναι ένα αθλητικό παιχνίδι με πολύ δύσκολες δοκιμασίες. Οι παίκτες πρέπει να είναι σε άριστη φυσική κατάσταση και στην Αμερική χρησιμοποιούν και επαγγελματίες αθλητές. Είναι καινούργιο project του ANT1 και ένα από τα πρόσωπα που συζητά ο σταθμός για την παρουσίασή του είναι ο Σάκης Τανιμανίδης», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Ακόμη, αναφέρθηκε πως  δεν είναι σίγουρο ότι ο Σάκης Τανιμανίδης θα παρουσιάσει το συγκεκριμένο παιχνίδι, αν και ενδιαφέρεται ιδιαίτερα γι’ αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα πρέπει να γίνει σωστός προγραμματισμός από το κανάλι, ώστε τα δυο projects και τα γυρίσματά τους να μην συμπέσουν αν θέλουν να αναλάβει ο Σάκη την παρουσίαση και των δυο.

https://streamable.com/lzf0vr