Σάντρα Βουτσά Vs Θεανώ Παπασπύρου: «Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά»
Ελλάδα

Σάντρα Βουτσά Vs Θεανώ Παπασπύρου: «Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά»

Σάντρα Βουτσά Vs Θεανώ Παπασπύρου: «Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά»

Τι είπε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για τη διαμάχη για τους πίνακες του Κώστα Βουτσά

Μαίνεται η κόντρα ανάμεσα στη μεγάλη κόρη του Κώστα Βουτσά, Σάντρα και την πρώην σύζυγό του Θεανώ Παπασπύρου. Η Σάντρα Βουτσά ζητά από τη Θεανώ Παπασπύρου να επιστρέψει τους πίνακες μεγάλης αξίας που της είχε δώσει ο πατέρας της και οι οποίοι όπως η ίδια αναφέρει προορίζονταν για εκείνη και τα αδέλφια της. Η Σάντρα Βουτσά, μάλιστα, αποκάλυψε πως μίλησε γι’ αυτό το περιστατικό μετά το τελεσίγραφο που δέχτηκε από τη Θεανώ Παπασπύρου ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει τους πίνακες.

Η λακωνική απάντηση της Θεανώς ήρθε από  «Το Πρωινό ANT1» και έλεγε τα εξής: «Η Σάντρα Βουτσά έχει αποποιηθεί την περιουσία του πατέρα της. Μέχρι και την τελευταία στιγμή εγώ ήμουν δίπλα στον Κώστα Βουτσά σαν πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του και είχαμε μια πάρα πολύ καλή σχέση. Ήμασταν αγαπημένοι».

Ακολούθησε εκ νέου η απάντηση της Σάντρας Βουτσά, με την κόρη του αείμνηστου ηθοποιού να μιλά και σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» αποκαλύπτοντας πως σκέφτεται να κινηθεί νομικά.

«Κατ’ αρχάς θα ήθελα να απαντήσω στο θέμα της αποποίησης της περιουσίας του πατέρα μου. Πρόκειται για προσωπικό δεδομένο και είναι παράνομο να τα λες δημόσια. Εγώ δεν μίλησα για περιουσία και ακίνητα, αλλά για το δώρο που ήθελε να κάνει ο πατέρας μου στις τρεις κόρες του. Ο πατέρας μου αγαπούσε την Τέχνη και ήταν γνωστός συλλέκτης. Αγόρασε με τα δικά του λεφτά και τον δικό του κόπο για τα τρία του κορίτσια, γιατί τότε δεν υπήρχε ο Φοίβος. Εγώ γι’ αυτό μίλησα.

Θεωρώ αδιανόητο ότι από τη στιγμή που την εμπιστεύτηκε να τους φυλάξει και να τους μοιράσει στα κορίτσια του. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος δεν σέβεται την επιθυμία του ανθρώπου που αγαπούσε πολύ. Αγαπώ τις αδελφές μου (σ.σ. Νικολέτα και Θεοδώρα) και δεν θέλω να τις φέρω σε δύσκολη θέση», είπε χαρακτηριστικά η Σάντρα Βουτσά.

Και ξεκαθάρισε: «Από εδώ και πέρα σκέφτομαι σοβαρά να ακολουθήσω τη νομική οδό. Η κα Παπασπύρου άνοιξε μια πόρτα πολύ δύσκολη για τα προσωπικά μου δεδομένα. Δεν θα πω αν ισχύουν ή όχι. Σε ένα δικαστήριο, όμως, μπορεί να αποκαλυφθούν πολλές αλήθειες. Εγώ έχω επικοινωνήσει με τον δικηγόρο μου».

Τέλος, η Σάντρα Βουτσά είπε: «Θέλω να πω και κάτι που γράφτηκε ότι πήγα να εκμεταλλευτώ το όνομα του πατέρα μου. Θέλω να πω ότι δεν έγινα τώρα κόρη του Κώστα Βουτσά. Ήμουν πάντα και ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκα το όνομά του για να κερδίσω κάτι».

https://streamable.com/ukodty