Σάντυ Χατζηϊωάννου – Μιχαήλ Ταμπακάκης: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz!
Ελλάδα

Σάντυ Χατζηϊωάννου – Μιχαήλ Ταμπακάκης: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz!

Σάντυ Χατζηϊωάννου – Μιχαήλ Ταμπακάκης: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz!

Και είναι φουλ ερωτευμένο!

Τον απόλυτα έρωτα ζουν η Σάντυ Χατζηϊωάννου και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας On Time!

Οι νεαροί ηθοποιοί φαίνεται ότι αποτελούν το νέο ζευγάρι της showbiz και μάλιστα, δεν το κρύβουν!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο» και τον οποίο γνωρίσαμε στη σειρά του Alpha. «Έρωτας Μετά», και η Σάντυ Χατζηϊωάννου, η «Τζένη» από τον «Σασμό», γνωρίζονται εδώ και πολύ καιρό, έχουν κοινές παρέες και πλέον είναι ζευγάρι!

Τον Μιχαήλ τον παρακολουθήσαμε την περσινή σεζόν στον ρόλο του «Γιώργη Θεριανού» στο αριστούργημα της ΕΡΤ «Αγάπη παράνομη», δίπλα στην Καριοφυλλιά Καραμπέτη και τον Νίκο Ψαρρά.

Ξεκίνησε το 2017 στο θέατρο και τρία χρόνια μετά, εντυπωσίασε με την ερμηνεία του στον ρόλο του «Μπίλι» στο «Η γίδα ή Ποια είναι η Σύλβια;» του Έντουαρντ Άλμπι, διεκδικώντας μάλιστα το βραβείο «Δημήτρης Χορν».

Στη συνέχεια, συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά «Έρωτας μετά» στον ρόλο του «Γεράσιμου Δούκα», ενώ πρωταγωνίστησε και στη γερμανική ταινία Rest in Greece, τη σκηνοθεσία της οποία ανέλαβε ο Florian Gottschick.

Τη νέα σεζόν θα τον δούμε στη νέα σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο», όπου έχει αναλάβει τον ρόλο του «Δημήτρη», σε έναν απαγορευμένο έρωτα.

Η Σάντυ Χατζηϊωάννου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα, ενώ μετακόμισε στην Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρό της και να σπουδάσει υποκριτική.

Το ζευγάρι απόλαυσε τις διακοπές του στην Τήνο, εκεί όπου συνάντησαν και την αγαπημένη τους φίλη Ευγενία Σαμαρά, την οποία μάλιστα αποκαλούν «μαμά» τους.