«Σασμός» – Δημήτρης Αλεξανδρής: «Ο Ευθύμης θα κάνει πολλά. Όσα προλάβει…»
Πρωινές εκπομπές

«Σασμός» – Δημήτρης Αλεξανδρής: «Ο Ευθύμης θα κάνει πολλά. Όσα προλάβει…»

«Σασμός» – Δημήτρης Αλεξανδρής: «Ο Ευθύμης θα κάνει πολλά. Όσα προλάβει…»

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στη επιτυχημένη σειρά του Alpha

Στον καναπέ του Happy Day βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Δημήτρης Αλεξανδρής και μίλησε μεταξύ άλλων για τον «Σασμό», τον γάμο του και τα παιδιά του και τις αντιδράσεις του κόσμου όταν τον συναντούν στον δρόμο.

«Περνάμε πάρα πολύ ωραία στον Σασμό και για εμένα είναι πάρα πολύ ανακουφιστικό γιατί είναι πολλές ώρες τα γυρίσαμτα. Ο Ευθύμης θα κάνει πολλά, ό,τι προλάβει…», δήλωσε αρχικά στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε:

«Δεν έβλεπα και δεν βλέπω πολύ τηλεόραση, λόγω χρόνου. Είχε τύχη να δω μια σκηνή μαζί με τη Μαρία Πρωτόπαππα και τον Δημήτρη Ήμμελο και ενθουσιάστηκα. Αντιλήφθηκα ότι υπάρχει χώρος για πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που είχα στο μυαλό μου για μια καθημερινή σειρά».

Για την επιτυχία του που ξεκίνησε από το «Λόγος τιμής», απάντησε: «Ήταν σαν να μην έγινε κάτι διαφορετικό. Ήταν πολύ αστείο με τους θαυμαστές, αλλά όταν νιώθεις την αγάπη του κόσμου είναι πάρα πολύ ωραίο. Υπάρχει μια αμηχανία ανάμεσα στον άνθρωπο που έρχεται να σου μιλήσει. Είναι πολύ πιθανό αυτό να μην είναι τόσο ευγενικό. Μπορεί να καταλήξει σε αμήχανη και αγενή στιγμή χωρίς να το θέλει ο άνθρωπος».

Για τα 30 χρόνια σχέσης και γάμου και τα παιδιά του, τόνισε: «Πιστεύω περισσότερο στην τύχη παρά στο τι καταθέτεις. Φυσικά και χρειάζεται προσπάθεια, αλλά πιστεύω στην τύχη που δένει το ζευγάρι.

Τα παιδιά δεν είναι ανάγκη να σε βλέπουν σαν είδωλο. Αυτά τα πράγματα για να γίνουν χρειάζονται έναν μύθο, μια απόσταση. Η αποδοχή είναι αρκετή. Και οι δύο έχουν σκεφτεί την υποκριτική αλλά όχι σοβαρά ακόμα».

Για το 2023: «Προσδωκώ να είμαι “παρών” τη νέα χρονιά».

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής μίλησε για τον ρόλο του «Ευθύμη» και τόνισε  ότι προσπάθησε να τον κάνει να πατάει στην πραγματικότητα.