«Σασμός»: Φωτογραφία – σοκ από τον φόνο του «Άγγελου»
Νέα

«Σασμός»: Φωτογραφία – σοκ από τον φόνο του «Άγγελου»

«Σασμός»: Φωτογραφία – σοκ από τον φόνο του «Άγγελου»

Δυνατό spoiler από τον Θανάση Πατριαρχέα

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο Α’ κύκλος της επιτυχημένης και πολύ αγαπημένης σειράς του Alpha, «Σασμός» και μάλιστα τα γυρίσματα φτάνουν στο τέλος τους.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, από διάφορες συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, αλλά και από τον συγγραφέα του βιβλίου, Σπύρου Πετρουλάκη, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Katerina, μέχρι το τέλος των φετινών επεισοδίων θα δούμε άλλους δύο θανάτους.

Ο ένας φαίνεται ότι αφορά στον «Άγγελο», τον ρόλο του οποίου έχει αναλάβει ο Θανάσης Πατριαρχέας. Ο ηθοποιός έχει κερδίσει τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο απολαμβάνει την τρυφερή σχέση που έχει δημιουργήσει με την κολλητή της «Αργυρώς», «Άσπα».

Ο «Άγγελος» θα δολοφονηθεί και ο ηθοποιός, στο τελευταίο του γύρισμα ανέβασε μια πολύ σκληρή φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ο ίδιος γεμάτος αίματα, πάντα για τις ανάγκες της σκηνής, η οποία αναμένεται να είναι δραματική.

«Φινάλε. Γεια σας. (Πολλές φορές ακούμε για φόνους και ευτυχώς δεν έχουμε εικόνες. Είναι σκληρές, αβάσταχτες ειδικά γ αυτούς που μένουν πίσω. Εδώ είναι ένα ψέμα αλλά κάθε φορά που το βλέπω το ίδιο σοκαριστικό. Τα όπλα κάνουν μόνο για παλιοσίδερα. Οι έχθρες, οι βεντέτες, οι κακίες δεν λυτρώνουν, αποθρασύνουν. Ας γεμίσουμε τις καρδιές μας όχι μόνο αγάπη αλλά και λογική» έγραψε ο Θανάσης Πατριαρχέας, σοκάροντας του followers του στο Instagram.