«Σασμός» – Γιώργος Αμούτζας: «Τα πράγματα φουντώνουν στο χωριό μας….»
Πρωινές εκπομπές

«Σασμός» – Γιώργος Αμούτζας: «Τα πράγματα φουντώνουν στο χωριό μας….»

«Σασμός» – Γιώργος Αμούτζας: «Τα πράγματα φουντώνουν στο χωριό μας….»

Τι αποκάλυψε για τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς του Alpha

Καλεσμένος στο πλατό του Happy Day βρέθηκε ο Γιώργος Αμούτζας, ο τηλεοπτικός Νικηφόρος του «Σασμού», ο οποίος μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά του Alpha!

«Ο Νικηφόρος φαίνεται ότι ακόμα κι αν χρειάζεται να κάνει ένα βήμα πίσω, θα το κάνει μόνο για τη μητέρα του. Δεν κάνει πίσω γενικά. Δεν θέλει να έρθουν σε ρήξη η Βασιλική με τον Μαθιό. Τα συναισθήματα αυτού του παιδιού εκτονώνονται. Υπάρχει κορύφωση σε όλο αυτό το μυστικό, γύρω από τον δολοφόνο του πατέρα του. Πλέον πραγματικά θέλει απαντήσεις και ψάχνει την αλήθεια», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός και συνέχισε:

«Τα πράγματα θα γίνουν πιο ενδιαφέροντα τώρα. Ο Μαθιός χειρίζεται με πολύ λεπτές ισορροπίες τον Νικηφόρο. Δεν τον κοροϊδεύει, ούτε του λέει ψέματα, απλά τον κατευθύνει ενάντια στους Βρουλάκηδες. Άσχετα από την απάντηση για τη δολοφονία, τα πράγματα φουντώνουν στο χωριό μας. Οι δυο οικογένειες θα πρέπει να κοιτάξουν πώς θα προστατεύσουν τους δικούς τους ανθρώπους».

Για τη σχέση του Νικηφόρου με τον Μανώλη: «Ο Νικηφόρος είναι πάντα δίπλα στον κολλητό του. Τον στηρίζει, τον βοηθάει και αυτό θα κάνει και τώρα. Αν ήταν δύσκολο να του πει την αλήθεια τόσο καιρό, τώρα είναι ακόμα πιο πολύ».

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή, ο Γιώργος Αμούτζας δήλωσε: «Η ζωή μου έχει πολύ λιγότερο ελεύθερο χρόνο. Στον δρόμο με αναγνωρίζουν με το Νικηφόρος. Είμαι καλά, έχω τους φίλους μου δίπλα μου. Αν συμβεί να ερωτευτώ, συνέβη, δεν το επιδιώκω. Γεμίζω τον ελεύθερό μου χρόνο με πράγματα που αγαπώ και με κάνουν να νιώθω καλά. Μου αρέσει να κάνω το πρώτο βήμα, ο άντρας είναι ο κυνηγός και δεν πρέπει να χαθεί αυτό. Το δέχομαι το φλερτ αλλά μετά προτιμώ να χειριστώ τα πράγματα εγώ. Αυτό που ψάχνω είναι ο χαρακτήρας. Πρέπει να ταιριάζουμε πραγματικά. Αυτό που έμαθα από την όποια εμπειρία μου είναι ότι δύο άνθρωποι πρέπει να είναι μαζί για να κάνουν ο ένας τη ζωή του άλλου πιο εύκολη».