«Σασμός»: Ο «Μαθιός» όπως δεν τον έχετε ξαναδεί, στα γυρίσματα της σειράς – Δείτε backstage βίντεο και φωτογραφίες
Νέα

«Σασμός»: Ο «Μαθιός» όπως δεν τον έχετε ξαναδεί, στα γυρίσματα της σειράς – Δείτε backstage βίντεο και φωτογραφίες

«Σασμός»: Ο «Μαθιός» όπως δεν τον έχετε ξαναδεί, στα γυρίσματα της σειράς – Δείτε backstage βίντεο και φωτογραφίες

Ο Δημήτρης Λάλος χωρίς τα... μαύρα

Χωρίς σταματημό συνεχίζονται τα γυρίσματα του β΄κύκλου του «Σασμού», με τους πρωταγωνιστές της σειράς να έχουν επιστρέψει από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και να βρίσκονται στα πόστα τους!

Όπως είχατε διαβάσει στο Znews και στο ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, ο Alpha έχει αποφασίσει να βγάλει στον αέρα το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου στις 19 Σεπτεμβρίου, στις 21.00.

Η επιτυχημένη σειρά του καναλιού κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό την περασμένη σεζόν και φέτος, άπαντες ανυπομονούν να δουν τι μέλλει γενέσθαι με τον γάμο του «Μαθιού» και της «Βασιλικής», ποιος σκότωσε τελικά τον «Άγγελο», αν θα τα ξαναβρούν ο «Αστέρης» με την «Αργυρώ», αλλά και τις νέες προσθήκες που αναμένεται να παίξουν βασικό ρόλο στην πλοκή.

Ο Στέλιος Μάινας θα ενσαρκώσει τον «Παύλο Βρουλάκη», ο οποίος επιστρέφει από τους… νεκρούς για να πάρει εκδίκηση για τον φόνο του «Πετρή». Ο «Παύλος Βρουλάκης» είναι ανιψιός της γιαγιάς Ειρήνης και το αξιοσημείωτο είναι ότι η οικογένεια των «Βρουλάκηδων» τον θεωρούσε για χρόνια νεκρό.

Στον «Σασμό», μπαίνει και ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο οποίος θα υποδυθεί τον «Λευτέρη Ορφανό». Ο «Λευτέρης Ορφανός» είναι ένας μυστικός αστυνομικός από τα κεντρικά της Αθήνας, όπου θα ταξιδέψει στην Κρήτη για μια απόρρητη αποστολή και θα φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές των οικογενειών του χωριού.

Ο μυστικός αστυνομικός θα μπει στην ομάδα του «Αντώνη Φραγκιαδάκη» και εκτός από την παρακολούθηση του Ευθύμη Φαρμάκη και των συνεργών του, όπου θα προσπαθήσει να ξεσκεπάσει δίκτυο λαθρεμπορίου όπλων, θα κάνει τα πάντα για να διαλευκάνει και το έγκλημα του «Στεφανή». Παράλληλα, θα ερωτευθεί με τη «Θοδώρα» (Δανάη Παππά) και θα καταλήξουν σε γάμο. 

Μέχρι να συμβούν όλα αυτά, τα γυρίσματα συνεχίζονται πυρετωδώς και οι πρωταγωνιστές συνηθίζουν να ανεβάζουν διάφορα stories στο Instagram, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των fans της σειράς!

Αυτή τη φορά, η Δανάη Παππά, τράβηξε ένα βίντεο από το γύρισμα στο καφενείο του τηλεοπτικού του πατέρα της, «Παντελή Αγγελάκη», εκεί όπου άπαντες ήταν ντυμένοι και έτοιμοι να γυρίσουν σκηνή, εκτός από τον Δημήτρη Λάλο, τον αγαπημένο «Μαθιό», ο οποίος φορούσε τα καθημερινά του ρούχα!

Ο «Μαθιός» έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές για τον σκληρό αλλά και ευαίσθητο χαρακτήρα του, αλλά και για την αγάπη που έχει στη «Βασιλική». Το παρουσιαστικό του είναι εκείνο που τον κάνει να ξεχωρίζει, καθώς είναι πάντα ντυμένος στα μαύρα, ωστόσο αυτή τη φορά φαίνεται ότι δεν είχε κάποια σκηνή να γυρίσει, γι αυτό και το look του ήταν αθλητικό με ένα κόκκινο σορτς, μία μαύρη μπλούζα και sneakers!