«Σασμός» – spoiler: Αυτό είναι το μυστικό που υποψιάζονται όλοι
Νέα

«Σασμός» – spoiler: Αυτό είναι το μυστικό που υποψιάζονται όλοι

«Σασμός» – spoiler: Αυτό είναι το μυστικό που υποψιάζονται όλοι

Τι είπε η Μαρία Τζομπανάκη

Έναν από τους πιο συγκλονιστικούς ρόλους της ελληνικής τηλεόρασης παίζει η Μαρία Τζομπανάκη, η αλλιώς η «Καλλιόπη» από τον «Σασμό».

Η ηθοποιός μίλησε στη «Super Κατερίνα» τόσο για τη επιτυχημένη σειρά του Alpha, όσο και για το θέμα που προέκυψε με την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από τη θεατρική παράσταση «Ρινόκερος».

«Εγώ έχω κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου και θα πάω και για την τρίτη. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να ζεις και να κινήσει σε περιβάλλοντα που κυκλοφορεί κάτι τέτοιο. Από την άλλη, σέβομαι απεριόριστα τον Άρη Σερβετάλη και σαν προσωπικότητα και σαν ηθοποιός», δήλωσε αρχικά και αναφέρθηκε στον «Σασμό»:

«Τον έχω αγαπήσει κατάφορα τον ρόλο. Είναι ο ρόλος που αγάπησα περισσότερο από όσους έχω κάνει. Είμαι από την Κρήτη και καταλαβαίνω την Καλλιόπη αλλά έχουμε και μεγάλες διαφορές. Εγώ δεν παρεμβαίνω στη ζωή του παιδιού μου. Είμαι δίπλα όμως έτοιμη να τον προστατεύσω».

«Για την Αργυρώ και τον Αστέρη θα μάθω πιο αργά. Η Καλλιόπη θα λυπηθεί που χάνει οριστικά τη Στέλλα ως νύφη. Το μυστικό που υποψιάζονται όλοι είναι αν είναι ζωντανός ο μπαμπάς του Άγγελου», αποκάλυψε.