«Σασμός» spoiler alert: 2 χωρισμοί και 3 επανασυνδέσεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς
Stay tuned

«Σασμός» spoiler alert: 2 χωρισμοί και 3 επανασυνδέσεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς

«Σασμός» spoiler alert: 2 χωρισμοί και 3 επανασυνδέσεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για το Znews

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, «Σασμός». Ζευγάρια χωρίζουν, αλλά επανασυνδέονται και οι ισορροπίες ανατρέπονται από τη μία στιγμή στην άλλη.

Αυτό που ξέρουμε μέχρι τώρα είναι ότι η Αργυρώ και ο Αστέρης έχουν αποφασίσει να παραδοθούν στον έρωτά τους παρόλο που γνωρίζουν τις δυσκολίες. Ο Αστέρης χώρισε τη Στέλλα και εκείνη άφησε πίσω της αυτή την ιστορία. Όχι όμως για πολύ. Μαθαίνοντας ότι είναι έγκυος, παρόλο που η ίδια είναι αποφασισμένη να μην πει τίποτα στον Αστέρη εκείνος Θα το μάθει και έτσι θα είναι ξανά μαζί. Το για πόσο είναι μία άλλη ιστορία…

Η Θεοδώρα θα καταλήξει μαζί με τον Γιώργο που της έκανε πρόταση γάμου. Αλλά μία σειρά από οικονομικά προβλήματα θα κλονίσουν τη σχέση τους και πολύ σύντομα η Θεοδώρα θα είναι ξανά μαζί με τον Πετρή. Ούτε όμως αυτή η σχέση θα κρατήσει για πολύ!

Το ζευγάρι που θα ανατρέψει τις ισορροπίες και κυριολεκτικά θα φέρει τα πάνω-κάτω στον «Σασμό» είναι της Βασιλικής και του Μαθιού. Μέχρι τώρα αυτό που είχαμε καταλάβει είναι ότι ο Μαθιός δεν ξεπέρασε ποτέ τη Βασιλική, με την οποία ήταν ερωτευμένος πολύ πριν γνωρίσει τον Στεφανή. Εκείνη τελικά παντρεύτηκε τον Στεφανή και δεν ανταποκρινόταν στο ενδιαφέρον του. Τώρα όμως που έμεινε χήρα θα βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του Μαθιού κάτι που θα κάνει έξαλλη την Καλλιόπη όταν το μάθει. Αλλά η οργή της Καλλιόπης για τον δεσμό του γιου της με την χήρα του ξαδέρφου του δεν είναι τίποτα μπροστά σε όσα θα ακολουθήσουν όταν η Βασιλική θα καταλάβει ότι ο δολοφόνος του άντρα της είναι ο εραστής της, δηλαδή ο Μαθιός.