«Σασμός» – spoiler: Μετά τον Αστέρη μπαίνει και ο Μαθιός στη φυλακή;
Stay tuned

«Σασμός» – spoiler: Μετά τον Αστέρη μπαίνει και ο Μαθιός στη φυλακή;

«Σασμός» – spoiler: Μετά τον Αστέρη μπαίνει και ο Μαθιός στη φυλακή;

Ο Γιάννης Πουλόπουλος σας δίνει τις εξελίξεις στο πιάτο

Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού»!

Μπορεί ο Αστέρης να αθωώθηκε και να βγήκε από τη φυλακή, αλλά από ότι φαίνεται οι περιπέτειες για την οικογένεια Σταματάκη δεν θα σταματήσουν εδώ.

Η Αργυρώ δεν θα ησυχάσει αν δεν δει τον Αστέρη να τιμωρείται για τον θάνατο του αδελφού της γι αυτό και προχωράει σε έφεση. Και παρόλο που οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς θα ήθελαν να τη δουν να ξανασμίγει με τον Αστέρη, η Αργυρώ έχει ακόμα πολύ θυμό μέσα της και διψάει για εκδίκηση.

Εκτός από τον Αστέρη δύσκολες στιγμές περιμένουν και τον Μαθιό. Διότι μπορεί προσωρινά να τη γλίτωσε για τον φόνο του Στεφανή, διότι την ευθύνη ανέλαβε ο Αμερικάνος αλλά αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ.

Το ψέμα για τη δήθεν εμπλοκή του Αμερικάνου στον φόνο αποκαλύπτεται, οπότε η έρευνα για τη δολοφονία του Στεφανή ξεκινάει ουσιαστικά από την αρχή. Και μάλιστα στο αστυνομικό τμήμα υπάρχει πλέον και ο Γεράσιμος που θέλει να πάρει τη Στέλλα, που ξέρει ότι είναι η πρώην του Αστέρη, με το μέρος του.

Ο Γεράσιμος λοιπόν θα ψάξει σε βάθος την οικογένεια του Αστέρη και κάποια στιγμή ο Μαθιός θα στριμωχτεί άγρια. Θα καταφέρει για ακόμη μία φορά να τη γλιτώσει ή μήπως ήρθε η ώρα για να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια;

Αυτό θα το μάθουμε στο τέλος του πρώτου κύκλου.