«Σασμός» – spoiler: Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης φεύγει μόνιμα για την Αθήνα – Θα τον ακολουθήσει η Μαρίνα; – Σε κόντρα ο Μανόλης με τον Νικηφόρο για τη Νάντια
Σειρές

«Σασμός» – spoiler: Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης φεύγει μόνιμα για την Αθήνα – Θα τον ακολουθήσει η Μαρίνα; – Σε κόντρα ο Μανόλης με τον Νικηφόρο για τη Νάντια

«Σασμός» – spoiler: Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης φεύγει μόνιμα για την Αθήνα – Θα τον ακολουθήσει η Μαρίνα; – Σε κόντρα ο Μανόλης με τον Νικηφόρο για τη Νάντια

Η συγκλονιστική συνέχεια της σειράς

Η Μαρίνα πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση για τη σχέση της με τον Αντώνη. Ο Σταύρος υποβάλει μήνυση στον Αστέρη, που αρνείται να χρησιμοποιήσει τον εκβιασμό του για ελαφρυντικό, για να μην εκθέσει την Αργυρώ.

Ο Μαθιός ανακαλύπτει τις παράνομες δουλειές του Στεφανή. Ο Μανόλης με το Νικηφόρο ξεκινάνε τα θερμοκήπια αλλά το θέμα της Νάντιας είναι αγκάθι μεταξύ τους, ενώ ο Παντελής περνά δύσκολα χωρίς την Άννα.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 62

Η Μαρίνα πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση για τη σχέση της με τον Αντώνη. Ο Μαθιός αντιμετωπίζει τον Ευθύμη ενώ ο Νικηφόρος αμφιβάλλει για τη Νάντια. Η Θοδώρα ενοχλείται από τη στάση του Λευτέρη απέναντι στη Νάντια ενώ ο Παύλος μαθαίνει τι έκανε ο Παντελής. Ο Ευθύμης αποκαλύπτει στην Αιμιλία το μυστικό του Παύλου.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 63

Ο Σταύρος υποβάλει μήνυση στον Αστέρη, που αρνείται να χρησιμοποιήσει τον εκβιασμό του για ελαφρυντικό, για να μην εκθέσει την Αργυρώ. Την ίδια στιγμή ο Ευθύμης κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη για τον Παύλο στην Αιμιλία. Παράλληλα η Άννα παίρνει μια κρίσιμη απόφαση για τον γάμο της, ενώ η Καλλιόπη – που βλέπει πόσο ζεστά έχει πάρει η Βασιλική το θέμα της Νάντιας – συνεννοείται με τον Μαθιό να το ψάξουν περισσότερο. Λίγο αργότερα, ο Λευτέρης φτάνει στα όριά του, ενώ η Τζένη παίζει το τελευταίο της χαρτί με τον Νικηφόρο.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 64

Ο Ευθύμης ζητά από Μαθιό τα χρωστούμενα του Στεφανή. Η Καλλιόπη μαθαίνει για τον καυγά του Αστέρη με τον Σταύρο και τη ζώνουν τα φίδια. Η Αργυρώ παλεύει αν πρέπει να πει την αλήθεια στον Αστέρη για τον Πετρή. Η Μαρίνα δέχεται ν’ ακολουθήσει τον Αντώνη στην Αθήνα. Η Νάντια δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση από τη Βασιλική, και ξαφνιάζει τον Μαθιό και το Νικηφόρο που δεν ξέρει τι να κάνει μετά την αποκάλυψη της Τζένης. Ζητά τη βοήθεια του φίλου του. Η Τζένη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια αναπάντεχη αλήθεια. Ο Παύλος και η Αιμιλία έρχονται κοντά μετά την αποκάλυψη του Ευθύμη. Η Άννα φέρνει οικογενειακό κλίμα στο σπίτι του Λευτέρη και της Θοδώρας ενώ ο Παντελής προσπαθεί να καλύψει την απουσία της Άννας στο χωριό.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 65

Ο Σταύρος έχει δεύτερες σκέψεις για τις αποφάσεις του ενώ ο Αστέρης συναντά τον Ευθύμη για το χρέος του Στεφανή. Ο Μαθιός ανακαλύπτει τις παράνομες δουλειές του Στεφανή. Τα δύο αδέρφια πρέπει να πάρουν μια απόφαση. Η Αιμιλία αποφασίζει να πάει να βρει τον Δημήτρη στην Αθήνα ενώ ο Παπάς συμβουλεύει τον Παύλο να είναι ειλικρινής απέναντί της. Κι ενώ η Μαρίνα παίρνει σημαντικές αποφάσεις για την ζωή της, η Άσπα νιώθει παρείσακτη στην οικογένεια. Λίγο αργότερα, ο Λευτέρης έχει μια μυστική συνάντηση ψάχνοντας το παρελθόν του Ευθύμη, ενώ ο Μαθιός επισκέπτεται τον Σταύρο. Ο Μανόλης με το Νικηφόρο ξεκινάνε τα θερμοκήπια αλλά το θέμα της Νάντιας είναι αγκάθι μεταξύ τους. Ο Παντελής περνά δύσκολα χωρίς την Άννα ενώ η Κατερίνα μεσολαβεί. Η Σοφία ενοχλείται από την ύποπτη συμπεριφορά του Τάσου που κάτι της κρύβει.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 66

Η Στέλλα ζητά από τον Αστέρη να μάθει τι κρύβει ο Τόλης ενώ η Αργυρώ μοιάζει ανακουφισμένη από την απόφαση του Σταύρου να της δώσει το διαζύγιο. Ο Λευτέρης μαθαίνει για το παρελθόν του Φαρμάκη και της Ρέας από τον πατέρα της, ενώ οι υποψίες του Αντώνη για τους λόγους που οδήγησαν στην μετάθεσή του, πυκνώνουν. Ο Μανόλης αντιμετωπίζει στα ίσια τον Νικηφόρο, ζητώντας του το λόγο για τη Νάντια. Την ίδια στιγμή, η Τζένη βρίσκεται σε αδιέξοδο με το ψέμα που έχει πει.