«Σασμός»: Στα παρασκήνια της δίκης του «Αστέρη» – Το άγνωστο ταλέντο του αστυνόμου «Φραγκιαδάκη»
Νέα

«Σασμός»: Στα παρασκήνια της δίκης του «Αστέρη» – Το άγνωστο ταλέντο του αστυνόμου «Φραγκιαδάκη»

«Σασμός»: Στα παρασκήνια της δίκης του «Αστέρη» – Το άγνωστο ταλέντο του αστυνόμου «Φραγκιαδάκη»

Στη σειρά μπορεί να είναι ορκισμένοι εχθροί, όμως στη ζωή είναι η καλύτερη παρέα

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στον «Σασμό», με τον «Αστέρη» να παραμένει στη φυλακή και την Αργυρώ να συνηθίζει σιγά σιγά τη νέα της ζωή στα Ιωάννινα.

Εκεί, η νεαρή κοπέλα γνωρίζει τον Σταύρο, ο οποίος τη βοηθά να ξεφύγει από την θλίψη της μετά τον θάνατο του αδερφού της Πετρή και τη φυλάκιση του αγαπημένου της «Αστέρη», ο οποίος ομολόγησε ότι τον δολοφόνησε, παρά το γεγονός ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε.

Όσο οι τηλεθεατές παρακολουθούν τον νέο έρωτα να γεννιέται και τον αστυνόμο «Αντώνη Φραγκιαδάκη» μαζί με τον «Γεράσιμο» να προσπαθούν να εκμαιεύσουν πληροφορίες από τον «Καραπάνο», τα γυρίσματα συνεχίζονται και αυτήν την περίοδο έχουν φτάσει στην πολύκροτη δίκη του «Αστέρη».

Μπορεί οι δύο οικογένειες των «Βρουλάκηδων» και των «Σταματάκηδων» να είναι ορκισμένες εχθροί, ωστόσο στα παρασκήνια όλοι είναι αγαπημένοι  και περνάνε όμορφα, όπως βγαίνει προς τα έξω από τα διάφορα stories και τις φωτογραφίες που ανεβάζουν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, όπως ο Θανάσης Πατριαρχέας, ο οποίος μοιράστηκε δύο φωτογραφίες στο Instagram, από την αίθουσα του δικαστηρίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanasis Patriarcheas (@thanasispatriarcheas)

Ιδιαίτερα ενεργός στο Instagram είναι και ο «νέος» της παρέας, Αργύρης Πανταζάρας, ή αλλιώς «Γεράσιμος», ο οποίος απαθανάτισε τον Δημήτρη Ήμελλο, ή αλλιώς τον αστυνόμο «Φραγκιαδάκη», ο οποίος εκτός από εξαιρετικός αστυνομικός, φαίνεται ότι έχει ταλέντο και στα ζογκλερικά και κυρίως όταν παίζει με τα μήλα!

Stories ανέβασε και η Ευγενία Σαμαρά, η δικηγόρος «Στέλλα», η οποία «φιλοξένησε» στο boomerang την οικογένεια των «Σταματάκηδων», αλλά και το τραπέζι στο οποίο ξεκουράζονταν οι πρωταγωνιστές κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.