Σασμός: Τα μέρη της Αττικής που γίνονται τα γυρίσματα της σειράς
featured

Σασμός: Τα μέρη της Αττικής που γίνονται τα γυρίσματα της σειράς

Σασμός: Τα μέρη της Αττικής που γίνονται τα γυρίσματα της σειράς

Κι όμως τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς δεν γίνονται εξ’ ολοκλήρου στην Κρήτη

Ο Σασμός είναι μία από τις σειρές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν που έγιναν επιτυχία σχεδόν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Ο κόσμος έχει λατρέψει τη σειρά του Alpha και δεν χάνει επεισόδιο κάθε βράδυ, με τις εξελίξεις να είναι ολοένα και πιο συγκλονιστικές.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ, ο Μαθιός και η Βασιλική είναι τα top αγαπημένα ζευγάρια της σειράς, όμως η μοίρα δεν τα θέλει μαζί.

Δεν θα σου κάνουμε spoiler, όμως πριν δεις το αποψινό επεισόδιο, δεν θα ήθελες να μάθεις που γυρίζεται η αγαπημένη σου σειρά;

Σύμφωνα λοιπόν με το κανάλι στο YouTube @UpStories, ο Σασμός κατά το ήμισυ γυρίζεται στην Αττική σε μέρη που μοιάζουν πολύ σε περιοχές της Κρήτης.

«Οι περιοχές που προβάλλονται στο βίντεο μας είναι τα Λεγρενά στο Σούνιο, το Πόρτο Ράφτη, η Κακιά Θάλασσα, μικροί κολπίσκοι στην ευρύτερη περιοχή της Λαυρεωτικής, κάποιες ξεχωριστές όμορφες γωνιές των Μεσογείων καθώς και πλάνα από την ευρύτερη περιοχή της Φυλής και της Χασιάς.

Φυσικά ένα πολύ μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της σειράς πραγματοποιούνται στην πανέμορφη Κρήτη όπου και στα ήθη και έθιμα της βασίζεται το σενάριο της σειράς», αναφέρει η περιγραφή του βίντεο που θα δεις παρακάτω.