«Σασμός»: Θα δούμε και 3η σεζόν;
Σειρές

«Σασμός»: Θα δούμε και 3η σεζόν;

«Σασμός»: Θα δούμε και 3η σεζόν;

Τι απάντησε ο Ορφέας Αυγουστίδης;

Στα θεατρικά Βραβεία Κοινού που διοργάνωσε το περιοδικό Αθηνόραμα βρέθηκε ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος μάλιστα βραβεύτηκε και το αφιέρωσε στη γυναίκα του.

Ο τηλεοπτικός «Αστέρης» μίλησε για τον «Σασμό», τι πρόκειται να δούμε στο μέλλον και αν θα υπάρξει 3η σεζόν της αγαπημένης σειράς.

«Αν δεν βλέπατε ποτέ μαζί τον Αστέρη και την Αργυρώ, θα παίρνατε τα νούμερα που κάνει και θα μας τα βάζατε στη μασχάλη. Κάποια στιγμή, φαντάζομαι, θα τους δείτε ναι» δήλωσε ο ηθοποιός και απάντησε για το αν τελικά θα υπάρξει γάμος ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ: «Ο Σασμός θα έρθει με το σμίξιμο κάποιων ανθρώπων, δεν ξέρω αν θα είναι γάμος και δεν ξέρω τι θα πει σμίξιμο, αποδοχή ή ερωτικό σμίξιμο».

Για το αν θα δούμε και τρίτη σεζόν, απάντησε: «Το τέλος δεν το ξέρω, ούτε και το αν θα έρθει τρίτη σεζόν. Αν θα ήθελα να το στηρίξω, είναι πολύ νωρίς για να σας απαντήσω, γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Είναι ωραίο να τελειώνεις εκεί που πρέπει και η άποψή μου είναι ότι ο Σασμός πρέπει να τελειώσει στην κορύφωσή του».