Σφίγγει ο κλοιός: Νέα κατάθεση για απόπειρα βιασμού κατά γνωστού ηθοποιού
Νέα

Σφίγγει ο κλοιός: Νέα κατάθεση για απόπειρα βιασμού κατά γνωστού ηθοποιού

Σφίγγει ο κλοιός: Νέα κατάθεση για απόπειρα βιασμού κατά γνωστού ηθοποιού

Πρόκειται για συμβάν το οποίο φέρεται ότι σημειώθηκε το 2014

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση πασίγνωστου κωμικού ηθοποιού, σε βάρος του οποίου υπάρχουν καταγγελίες από γυναίκες συναδέλφους του για σεξουαλική κακοποίηση.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, στην εισαγγελέα βρέθηκε μια γυναίκα σήμερα, η οποία μετά από πολύωρη κατάθεσή της, κατήγγειλε τον συγκεκριμένο άνθρωπο για απόπειρα βιασμού εις βάρος της το 2014.

Όπως είπε στην κατάθεσή της, συναντήθηκαν με τον εν λόγω ηθοποιό τον Αύγουστο του 2014 σε μία καφετέρια προκειμένου να συζητήσουν για δουλειά. Ο ηθοποιός προσφέρθηκε να την πάει σπίτι της, εκείνη δέχτηκε, ωστόσο δεν την πήγε σπίτι της αλλά σε έναν απόμερο δρόμο στο Παλαιό Ψυχικό, εκεί όπου της επιτέθηκε.

Παρόλο που η γυναίκα αντιστεκόταν, όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του MEGA, αυτός συνέχιζε, αλλά εκείνη κατάφερε στο τέλος να τον αποφύγει. Τελικώς την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο και της είπε «άντε από δω που θέλεις και ρόλο».

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν δύο καταγγελίες εις βάρος του συγκεκριμένου ηθοποιού για απόπειρα βιασμού το 2010 και το 2014 και μία για βιασμό το 2008.

Αν δεν υπάρξουν άλλες καταγγελίες, τότε ο εισαγγελέας που διενεργεί την προκαταρκτική αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα να του αποστείλει κλήση προκειμένου να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων.