Σία Κοσιώνη: «Όλα είναι θέμα δοσολογίας – Δεν μπορείς να μην συναισθάνεσαι τι συμβαίνει γύρω σου»
Νέα

Σία Κοσιώνη: «Όλα είναι θέμα δοσολογίας – Δεν μπορείς να μην συναισθάνεσαι τι συμβαίνει γύρω σου»

Σία Κοσιώνη: «Όλα είναι θέμα δοσολογίας – Δεν μπορείς να μην συναισθάνεσαι τι συμβαίνει γύρω σου»

Η δημοσιογράφος μίλησε για όλα

Στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» εισέβαλε το μεσημέρι της Τρίτης (3/5) η Σία Κοσιώνη.

Η δημοσιογράφος έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά, έκατσε απέναντί του και μίλησε για την επικαιρότητα, τη δουλειά της και τον γιο της.

Αναφερόμενος στην επικαιρότητα και στην τροπή που έχουν πάρει οι ψυχαγωγικές εκπομπές που έχουν γίνει πιο κοινωνικές, ο Νίκος Μουτσινάς, ρώτησε τη Σία Κοσιώνη πώς το βλέπει αυτό.

«Εγώ δεν βρίσκω απαραιτήτως κακή αυτή τη μίξη, αρκεί ο κάθε άνθρωπος να ξέρει τι λέει», είπε αρχικά η δημοσιογράφος και συμπλήρωσε:

«Το να ενημερώνεις έναν άνθρωπο για το πώς θα του ξημερώσει είναι μια σοβαρή υπόθεση, δεν μπορείς να λες ανακρίβειες.

Όμως θέλω να πω πως αυτή η μίξη δεν είναι απαραίτητα κακή. Δεν μπορεί μια ψυχαγωγική εκπομπή να μην συναισθάνεται τι συμβαίνει γύρω της», συμπλήρωσε.

Σχετικά με τον γιο της, Δήμο, και πώς του μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο η Σία Κοσιώνη ανέφερε:

«Αναγκαστικά το παιδί μου, είναι ένα πολύ ενημερωμένο παιδί. Ζω σε έναν συγκεκριμένο κόσμο και σε αυτόν ζει και ο γιος μου.

Δηλαδή το παιδί αναγκαστικά παρακολουθεί ειδήσεις, βέβαια δεν μπορώ να σας κρύψω ότι τον τελευταίο καιρό αλλάζω το κανάλι όταν δεν θέλω να δει κάτι, όπως στην υπόθεση της Πάτρας», ανέφερε.

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο παρακάτω:

Όταν η συζήτηση μεταξύ τους χαλάρωσε και πήρε πιο χαλαρή μορφή, η Σία Κοσιώνη έκανε ένα σχόλιο, με τον Νίκο Μουτσινά να της απαντάει φυσικά.

Ο παρουσιαστής της είπε πως τη συμπαθούν πολύ στην εκπομπή, και η δημοσιογράφος έκανε ανακουφισμένη τον σταυρό της λέγοντας:

«Μη σου τύχει να σε αντιπαθεί ο Μουτσινάς».

Ο παρουσιαστής μάλιστα προκάλεσε τον Κώστα Μπακογιάννη να έρθει στην εκπομπή λέγοντας μάλιστα, πως πιστεύει ότι παρακολουθεί την εκπομπή τους.