Νέα

«Σιωπηλός Δρόμος»: Η επιτυχία της σειράς του Mega έφτασε μέχρι τις Κάννες

«Σιωπηλός Δρόμος»: Η επιτυχία της σειράς του Mega έφτασε μέχρι τις Κάννες

Η σειρά που αγαπήθηκε επιστρέφει και πάλι στους δέκτες μας

Ο «Σιωπηλός Δρόμος» έκανε πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς δέκτες μας πέρυσι τον Απρίλιο σε σενάριο Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη.

Και όταν βλέπεις τρία χρόνια «Άγριες Μέλισσες» δεν αναρωτιέσαι πώς γίνεται να μην πάει καλά η σειρά αυτή και να μην εντυπωσιάσει μέχρι και τα ξένα μέσα.

Η επιτυχία της σειράς έφτασε μέχρι Κάννες, ενώ η γερμανική εταιρεία Beta Film απέκτησε τα δικαιώματα για προβολή της σειράς.

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Βαρδής Μαρινάκης μίλησε στο περιοδικό Ok γαι τη συνεργασία του με τους Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη και είπε:

«Δεν είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Η πρώτη φορά ήταν στον Σιωπηλό δρόμο.

Θυμάμαι ότι με είχαν πάρει τηλέφωνο από το Mega και μου ζήτησαν να τους παρουσιάσω μια σκηνοθετική προσέγγιση πάνω στα δύο πρώτα σενάρια που είχαν γραφτεί.

Είναι σημαντικό ότι το κανάλι μάς είχε ζητήσει να κάνουμε κάτι premium.

Δεν πήγαμε δηλαδή με τη λογική να παρουσιάσουμε κάτι που θα αρέσει σε όλο τον κόσμο. Η αλήθεια είναι ότι η σειρά πραγματεύεται ένα θέμα που για κάποιους είναι δύσκολο να το παρακολουθήσουν.

Φαντάζομαι ότι υπάρχουν αρκετοί γονείς που δυσκολεύτηκαν με τις απαγωγές παιδιών.

Παρ’ όλα αυτά πολλοί αγάπησαν τη σειρά».

Σχετικά με την επιτυχημένη πορεία της σειράς στο εξωτερικό και την προβολή της στις Κάννες εξομολογείται:

«Είναι πολύ σημαντικό τόσο το αποτέλεσμα όσο και οι κινήσεις που έγιναν για να φτάσει στο σημείο η γερμανική εταιρεία παραγωγής Beta Film να το αγοράσει.

Συντονίστηκαν μαγικά κάποια πράγματα από διαφορετικές πλευρές. Είναι σαν να φτιάχνεις ένα προϊόν το οποίο πρέπει να μπει σε ένα μαγαζί για να πουληθεί.

Εμείς λοιπόν για να φτιάξουμε αυτό το προϊόν, τα δώσαμε όλα. Όταν κάναμε τα γυρίσματα, δεν γνωρίζαμε ότι θα φτάσει μέχρι εκεί. Χάρηκα πολύ με την εξέλιξη», πρόσθεσε.

Ο «Σιωπηλός Δρόμος» επιστρέφει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από τη Δευτέρα 16 Μαΐου (κάθε Δευτέρα και Τρίτη) στις 23:20.

Exit mobile version