Σίσσυ Φειδά: Η απίστευτη απάντηση που έδωσε στην κόρη της όταν ζήτησε αδελφάκι
Ελλάδα

Σίσσυ Φειδά: Η απίστευτη απάντηση που έδωσε στην κόρη της όταν ζήτησε αδελφάκι

Σίσσυ Φειδά: Η απίστευτη απάντηση που έδωσε στην κόρη της όταν ζήτησε αδελφάκι

Τι αποκάλυψε στην εκπομπή Love It

Στην κάμερα της εκπομπής Love It μίλησε η Σίσσυ Φειδά και αναφέρθηκε στην οικογένειά της και την κόρη της Διώνη, αλλά και σε όσα την πλήγωσαν στην τηλεόραση.

«Δεν με αφορά το σχόλιο το μικρό, το τύπου “κουτσομπολιο”. Με πειράζουν τα πικρόχολα σχόλια που αφορούν μια δύσκολη οικογενειακή μου στιγμή. το βρίσκω ποταπό», είπε αρχικά η interior designer αναφερόμενη σε όσα την πλήγωσαν από την περίοδο που ασχολούνταν με τα τηλεοπτικά.

Και συνέχισε: «Σχολίαζαν το ντύσιμό μου όταν πήγαινα να αλλάξω σπίτια. Δεν είχα ενδυματολόγο. Φορούσα τα ρούχα μου».

Αναφερόμενη στην οικογένειά της, είπε: «Η κόρη μου θα γίνει τον Ιούνιο 5 χρόνων. Έχω χρόνο, αλλά δεν θέλω να κάνω άλλο παιδί. Η κόρη μου έχει ζητήσει μια – δυο φορές αδελφάκι. Με έχει ρωτήσει “Μαμά γιατί δεν θέλεις να κάνεις άλλο παιδί, να έχω ένα αδελφάκι;” και της απάντησα: “Σε αγαπώ τόσο πολύ που δεν θέλω να μοιραστώ την αγάπη μου με άλλο παιδί. Θέλω να τη δίνω μόνο σε εσένα”. Με κοίταξε, κούνησε το κεφάλι και τελείωσε εκεί».

Για το ενδεχόμενο να κάνει κάποια αισθητική επέμβαση σχολίασε: «Δεν μου αρέσει η υπερβολή και το ψεύτικο. Αλλά αν κάποια γυναίκα ή εγώ νιώθω ότι θέλω να κάνω κάτι για να νιώσω καλύτερα, γιατί να μην το κάνω;»

Τέλος, για τον σύζυγό της είπε: «Δεν έχω ζηλέψει ποτέ και δεν έχω ψάξει ποτέ κινητό. Μου αρέσει που θαυμάζουν τον άντρα μου».

https://streamable.com/rgrt9x