Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν έχω ξεπεράσει ακόμη τον χωρισμό από τον Θοδωρή»
Ελλάδα

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν έχω ξεπεράσει ακόμη τον χωρισμό από τον Θοδωρή»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν έχω ξεπεράσει ακόμη τον χωρισμό από τον Θοδωρή»

Τι αποκάλυψε δυο χρόνια μετά το διαζύγιό τους

Για το πως είναι η ζωή της δυο χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου στο διαδικτυακό κανάλι του Φίλιππου Ιωάννου. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο διαζύγιό της με τον frontman των Onirama και παραδέχτηκε πως δεν έχει καταφέρει να το ξεπεράσει ακόμη. Στο απόσπασμα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» βλέπουμε την Σίσσυ να περιγράφει και το πώς είναι η ζωή με τους δυο γιους της Φίλιππο και Mike και πώς νιώθει όταν πρέπει να μοιραστεί ο χρόνος των παιδιών σε εκείνη και τον πατέρα τους.

«Είμαι ακόμα σε διαδικασία προσαρμογής, δυο χρόνια μετά, δεν είναι ότι το έχω ξεπεράσει πλήρως και είμαι μια χαρά. Ήμασταν παντρεμένοι εννιά χρόνια και μαζί 13. Δεν είναι εύκολο. Είχαμε χωρίσει πολλούς μήνες με τον Θοδωρή πριν να το ανακοινώσουμε, το χειριστήκαμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται σε σχέση με εμάς και τα παιδιά», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Για τη ζωή μετά το διαζύγιο είπε: «Είναι μεγάλη κουβέντα αυτή. Είναι σαν να έχεις μονογονεϊκή οικογένεια. Υπάρχουν μέρες που είσαι χωρίς τα παιδιά, σαν να ζεις διπλή ζωή. Από εκεί που είναι όλες οι ευθύνες πάνω σου ξαφνικά υπάρχουν μέρες που είσαι ελεύθερος φοιτητής, είναι πολύ μπερδευτική αυτή η ζωή. Είναι εξαιρετικά δύσκολο στις μέρες των γιορτών, αλλά είμαι πολύ τυχερή που έχω πάρα πολύ καλούς φίλους και περιβάλλον και support σύστημα και είμαι περιτριγυρίζει με αγάπη».