Σίσσυ Χρηστίδου: Εξερράγη με τα ρατσιστικά σχόλια της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τη Δανάη Μπάρκα – «Δεν πέφτει λόγος σε κανέναν μας»
Νέα

Σίσσυ Χρηστίδου: Εξερράγη με τα ρατσιστικά σχόλια της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τη Δανάη Μπάρκα – «Δεν πέφτει λόγος σε κανέναν μας»

Σίσσυ Χρηστίδου: Εξερράγη με τα ρατσιστικά σχόλια της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τη Δανάη Μπάρκα – «Δεν πέφτει λόγος σε κανέναν μας»

Η παρουσιάστρια δεν συγκράτησε τον εκνευρισμό της

Τεράστιος σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με αφορμή τα ρατσιστικά και προσβήτικά σχόλια της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια του MEGA δέχτηκε κριτική για το σώμα της, από τη συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία αναζητά μονίμως πάτημα για να προβληθεί τη δημοσιότητα και αμέσως ξέσπασε κύμα στήριξης στο πρόσωπό της, τόσο από τον κόσμο, όσο και από τους συναδέλφους της στην τηλεόραση.

Η Δανάη απάντησε με τον δικό της τρόπο μέσα από την εκπομπή της, ωστόσο η πρώην πολιτευτής της ΝΔ (το κόμμα ξεκαθάρισε ότι δεν θα τη δεχτεί να βάλει υποψηφιότητα στις εκλογές), επανήλθε με προκλητικές δηλώσεις, στις οποίες μάλιστα εκτός από κριτής των πάντων, έγινε και γιατρός.

«Να ζητήσω συγγνώμη γιατί; Αν είχα απέναντί μου τη Δανάη Μπάρκα θα της έλεγα να ακολουθήσει τις συμβουλές του γιατρού της και να κάνει εξετάσεις. Τώρα, αν μου απαντούσε ότι έχει κάνει εξετάσεις και είναι καλές, που πολύ αμφιβάλλω, μπορούμε να το δούμε, γιατί δεν ξέρω με αυτά τα κιλά πώς μπορεί να είναι καλές. Άλλωστε, όπως δήλωσε και η ίδια, δεν την ενόχλησε η ανάρτησή μου, συνεπώς γιατί να ζητήσω συγγνώμη;», ανέφερε η Αφροδίτη Λατινοπούλου μιλώντας στο Status fm.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει ξεσπάσει όλος αυτός ο σάλος επειδή έχω μάθει να μη βαφτίζω το κρέας ψάρι. Δεν ήταν body shaming. Χαίρομαι που έγινε όλο αυτό, γιατί έτσι δόθηκε φωνή σε ανθρώπους που πάσχουν από παχυσαρκία και άνοιξε μια τεράστια συζήτηση για την υγεία», πρόσθεσε η ίδια και κατέληξε: «Η πορεία μου δεν θα αλλάξει και ούτε και όλα όσα έχω κάνει μέχρι σήμερα για την ανακοίνωση κανενός κόμματος».

Το θέμα σχολιάστηκε και στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» το πρωί του Σαββάτου, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να προσπαθεί να καταλάβει τους λόγους που στοχοποιήθηκε με αυτόν τον τρόπο η Δανάη Μπάρκα.

«Να στείλουμε ένα μεγάλο μπράβο στη μαμά της, που έχει κάνει τόσο φοβερή δουλειά με αυτό το πλάσμα και δεν περνάει μέσα της τίποτα. Αυτά δεν είναι τυχαία, δεν γίνονται μια μέρα. Δεν ξυπνάει μια μέρα ένας άνθρωπος και μπορεί να το αντιμετωπίσει με αυτόν τον τρόπο. Σαν πρότυπο περνάει τον τρόπο σε όλους εμάς που δεν είμαστε εξίσου δυνατοί. Ο μέσος όρος δεν έχει αυτή τη δύναμη» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Εγώ το σκέφτηκα πάρα πολύ. Όταν είδα αυτή την ανάρτηση προσπαθούσα να καταλάβω αν η στοχοποίηση είναι η Δανάη, το περιοδικό γιατί υπήρχε η αναφορά τι ωραία που είναι η Δανάη. Αν ήταν το θέμα της ότι τόλμησε να πάει με μαγιό στην παραλία. Δεν μπόρεσα να καταλάβω. Προσπάθησε να βάλει ένα θέμα μέσα που αφορά την παχυσαρκία, όμως έφερε όλο αυτό το συμβάν σαν παράδειγμα ότι αυτό αφορά πρότυπο. Το πως αισθάνεται η Δανάη με το σώμα της αφορά μόνο την Δανάη, δεν αφορά κανέναν άλλον! Θα έπρεπε να είναι όπως είναι τα μαλλιά, δεν θα κάτσει κανείς να εστιάσει σε αυτό. Ποιον ενόχλησε; Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει μετανιώσει. Δεν πέφτει λόγος σε κανέναν μας» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Εδώ έχουμεμ ια παγκόσμια αποκλειστικότητα. Η κ. Λατινοπούλου μπορεί να κάνει διάγνωστη από μακριά και μόνο με τα μάτια της, λέγοντας ότι οι εξετάσεις δεν θα είναι καλές και είναι ξεκάθαρο ότι δεν αντιλαμβάνεται τι γίνεται στον κόσμο», σχολίασε ο Παύλος Σταματόπουλος.