Σίσσυ Χρηστίδου: Πώς σχολίασε το σύμφωνο συμβίωσης Μουτσινά – Συνατσάκη;
Νέα

Σίσσυ Χρηστίδου: Πώς σχολίασε το σύμφωνο συμβίωσης Μουτσινά – Συνατσάκη;

Σίσσυ Χρηστίδου: Πώς σχολίασε το σύμφωνο συμβίωσης Μουτσινά – Συνατσάκη;

Η παρουσιάστρια τα έβαλε με εκείνους που έσπευσαν να το κατακρίνουν

Θέμα των ημερών είναι το σύμφωνο συμβίωσης που φέρεται ότι έχει υπογράψει ο Νίκος Μουτσινάς με τη Μαίρη Συνατσάκη, γεγονός το οποίο δεν έχει επιβεβαιώσει κανένας από τους δύο.

Η είδηση, την οποία αποκάλυψε η Espresso, έκανε τον γύρο των Μέσων και στην πλειοψηφία τους οι εκπομπές αναφέρθηκαν με θετικά λόγια στην κίνηση αυτή, αν τελικά ισχύει, ενώ άλλες, από άποψη διακριτικότητας, αποφάσισαν να μην πάρουν θέση.

Η προσοχή όλων στράφηκε στο «Καλό μεσημεράκι» την Παρασκευή, περιμένοντας από τον Νίκο Μουτσινά να κάνει κάποιο σχόλιο, ωστόσο ο ίδιος, με το ιδιαίτερο χιούμορ του αποφάσισε να δώσεις απαντήσεις, χωρίς να μπει ξεκάθαρα στο θέμα.

Το ρεπορτάζ παρουσιάστηκε και από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», με τη Σίσσυ Χρηστίδου να λέει χαρακτηριστικά: «Είδα σχόλια, όχι τόσο στις εκπομπές αλλά στο ίντερνετ και στεναχωρήθηκα κάπως».

Παράλληλα πρόσθεσε: «Υπήρχε μια περίεργη αίσθηση και μου κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί μιλάμε για κάτι πολύ τρυφερό που κανένας δεν ξέρει ούτε γιατί γίνεται, ούτε τι συμβολίζει, ούτε τι προθέσεις υπάρχουν και δεν μας πέφτε λόγος. Μιλάμε για δύο ανθρώπους που αγαπιούνται πολύ, δεν μας πέφτει καθόλου λόγος εμάς να πούμε την αποψούλα μας! Αν το εγκρίνουμε ή δεν το εγκρίνουμε και τι ζόρι τραβάμε στην τελική». «Είδα κάποια σχόλια που πραγματικά σκέφτηκα, που δεν το κάνω συχνά, να μπω και να απαντήσω. Δηλαδή μου κάνει τόση εντύπωση… Είμαστε συνέχεια τόσο έτοιμοι να απαντήσουμε για όλα, ένα τσακ θέλουμε».

https://streamable.com/9tkzgj