Σίσσυ Χρηστίδου σε Κατερίνα Καινούργιου: «Πλάκα κάνουμε! Μην τα παίρνουμε όλα τόσο βαριά!»
Πρωινές εκπομπές

Σίσσυ Χρηστίδου σε Κατερίνα Καινούργιου: «Πλάκα κάνουμε! Μην τα παίρνουμε όλα τόσο βαριά!»

Σίσσυ Χρηστίδου σε Κατερίνα Καινούργιου: «Πλάκα κάνουμε! Μην τα παίρνουμε όλα τόσο βαριά!»

Η παρουσιάστρια προχώρησε σε διευκρινίσεις

Παρεξήγηση έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και την Κατερίνα Καινούργιου, με την πρώτη να ξεκαθαρίζει τα πράγματα μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής της, «Χαμογέλα και πάλι»!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Σίσσυ, σε προηγούμενη εκπομπή της είχε αναφερθεί στη σχέση της KatKen με τον Νίκο Μουτσινά και την υποτιθέμενη «κόντρα» την οποία ανέφεραν με χιούμορ, με αποτέλεσμα η Κατερίνα Καινούργιου να πάρει θέση στη «Super Κατερίνα».

Το πρωί του Σαββάτου, η Σίσσυ Χρηστίδου, βλέποντας την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε, θέλησε να απαντήσει στον «αέρα», καθώς όπως είπε τηλεφώνησε στην Κατερίνα, αλλά εκείνη δεν την απάντησε.

«Είναι γνωστό πια, έχει αποκαλυφθεί ότι είμαστε εμμονικοί. Επίσης, έχει αποκαλυφθεί ότι κάνουμε τοξικό μοντάζ, δηλαδή νομίζαμε ότι το κρύβαμε πολύ καλά με το πέπλο του χιούμορ αλλά όχι… και κοροϊδεύαμε όλους αυτούς που απαντάνε από τη μία εκπομπή στην άλλη… αλλά ήρθε η ώρα να απαντήσουμε κι εμείς», είπε χαριτολογώντας η Σίσσυ Χρηστίδου, πριν το βίντεο.

«Παιδιά έχουμε χάσει το χιούμορ μας, έχουμε παραπάρει τον εαυτό μας στα σοβαρά. Λίγο… είμαστε καλά; Βάζω και εμάς μέσα. Μην τα παίρνουμε τόσο βαριά. Πλάκα κάνουμε! Το είχα διευκρινίσει ότι κάνουν πλάκα και είναι μια χαρά μεταξύ τους. Τώρα δεν είμαι πια πολύ σίγουρη. Εκεί αυτό πίστευα. Αφού έχει στεναχωρηθεί τόσο πολύ η Κατερίνα να το διευκρινίσουμε ότι κάναμε χαβαλέ. Τώρα δε ξέρω. Πολύ σοβαρά τους είδα να μιλάνε.

Να πούμε βέβαια ότι αυτό το θέμα άνοιξε με αφορμή τη συνέντευξη που μας έδωσε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου στην εκπομπή. Δεν σκεφτήκαμε ότι επειδή είναι η ίδια εταιρία παραγωγής μπορεί να μην ήταν σωστό να κάνουμε συνέντευξη στη Χρίσλα. Κι εσείς την άλλη μέρα δεν πήγατε κάτω απ’ το σπίτι της Ελένης Βουλγαράκη 7 η ώρα το πρωί; Γιατί το έπαιξαν; Είπες κάτι; Εμείς τα θέματα της εβδομάδας δε μπορούμε να τα παίξουμε.

Ο Νίκος έλεγε αυτό και εκείνο και φαινόταν η Κατερίνα να μην παρεξηγείται. Παρεξηγήθηκε με εμάς που ρωτήσαμε;

Εμένα δεν μου αρέσει να τα κάνω αυτά στον αέρα αλλά το λέω επειδή την πήρα τηλέφωνο και δεν το σήκωσε. Έχει θυμώσει; Μια πλάκα κάναμε. Δεν πειράζει, παιδιά, ορίστε η Κατερίνα που δεν μιλάει πουθενά θα μιλήσει στον Νίκο. Δουλίτσα να υπάρχει», κατέληξε η παρουσιάστρια του Σαββατοκύριακου του Mega.