ΣΚΑΪ: Full restart στο κανάλι τον Απρίλιο για χάρη της τηλεθέασης – Όλες οι αλλαγές
featured

ΣΚΑΪ: Full restart στο κανάλι τον Απρίλιο για χάρη της τηλεθέασης – Όλες οι αλλαγές

ΣΚΑΪ: Full restart στο κανάλι τον Απρίλιο για χάρη της τηλεθέασης – Όλες οι αλλαγές

Η άνοιξη θέλει αναγέννηση!

Τα πάνω κάτω έρχονται στον ΣΚΑΪ από τον Απρίλιο.

Ο προγραμματισμός του σταθμού αλλάζει μετά και το τέλος της καθημερινής σειράς «Μόλις χθες» που θα ρίξει πρόωρα αυλαία στα τέλη Μάρτη μετά τις χαμηλές πτήσεις που παρουσίαζε στους πίνακες τηλεθέασης και έδινε χαμηλό lead in στο δελτίο ειδήσεων.

Το κανάλι του Φαλήρου τη φετινή σεζόν μας έχει συνηθίσει σε αλλαγές που γίνονται στο πρόγραμμα εν μια νυκτί, αφού όλοι κυνηγούν-και πώς όχι;- τα νούμερα τηλεθέασης.

Έτσι φαίνεται πως από τον Απρίλη ο ΣΚΑΪ κάνει full restart με νέες πρεμιέρες σαν να ξεκινά μια νέα σεζόν έστω και διάρκειας δύο μηνών μέχρι το καλοκαίρι.

Εκτός των άλλων αλλαγών, ξεκινά το μεγάλο show του σταθμού The masked singer που αναμένεται να ταράξει τα νερά και οι ιθύνοντες ευελπιστούν να ξαναμοιράσει την τράπουλα στην prime time ζώνη τόσο του σταθμού όσο και των άλλων καναλιών.

Δεν είναι όμως η μοναδική αλλαγή που γίνεται στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Ο Νίκος Μουτσινάς αλλάζει ώρα και από τις 4 Απριλίου θα ξεκινά μια ώρα αργότερα δηλαδή στις 16:00 και για δύο ώρες.

Το ρεπορτάζ θέλει τον Νίκο Μουτσινά εδώ και πολύ καιρό να θέλει αυτή την αλλαγή στην εκπομπή του και μάλιστα αυτή θα είναι και η ώρα την επόμενη σεζόν που θα ξεκινά το «Καλό Μεσημεράκι».

Αυτό σημαίνει ότι μετακινεί και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την εκπομπή της «Κάτι ξαναψήνεται»  η οποία θα ξεκινά στις έξι και θα δίνει εκείνη το lead in στην Σία Κοσιώνη και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως μια ακόμη εκπομπή θα ξεκινήσει στις αρχές Απριλίου στον ΣΚΑΪ. Ο chef Αλέξανδρος Παπανδρέου την Κυριακή 3 Απριλίου στις 17.40 κάνει πρεμιέρα με μια μαγειρική εκπομπή που θυμίζει πολύ την εκπομπή του Βασίλη Καλλίδη αφού και αυτός θα βγαίνει από το στούντιο και θα παίρνει τους δρόμους, μεταφέροντας τις μαγειρικές του γνώσεις εκτός κουζίνας και θα μας αποκαλύπτει τα πάντα για το ΒΒQ.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται