Σμαράγδα Καρύδη: «Είμαι αδιάφορη, τεμπέλα και μουλάρα»
featured

Σμαράγδα Καρύδη: «Είμαι αδιάφορη, τεμπέλα και μουλάρα»

Σμαράγδα Καρύδη: «Είμαι αδιάφορη, τεμπέλα και μουλάρα»

Σκληρή στην αυτοκριτική της η ηθοποιός

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη.

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις ανασφάλειες που είχε παλαιότερα, στο #MeToo αλλά και στην επιθυμία της να αποσυρθεί κάποια στιγμή στην εξοχή.

«Έπαιζα πάντα με δύο θέματα που είχα. Το ένα, που είχα τρομερή πίστη στον εαυτό μου, και το άλλο, που δεν είχα καθόλου. Φαινομενικά δεν είχα αυτοπεποίθηση, αλλά κάτι μέσα μού έλεγε ότι μπορώ να κάνω πράγματα. Μόνο ανασφάλειες είχα στο παρελθόν, τώρα δεν δίνω σημασία στις ανασφάλειές μου»

Σχολίασε στη συνέχεια την εκτεταμένη «φασαρία απόψεων» που επικρατεί στις μέρες μας.

«Υπάρχει φασαρία απόψεων από όλους. Δεν μπορώ να νιώθω την ευθύνη πως πρέπει να πω το σωστό. Με απογοητεύει η κακή προαίρεση και η βλακεία. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ντουβάρια αμετακίνητα».

Σε μία δική της αυτοκριτική – και μάλιστα σκληρή – δήλωσε πως: «Θα με χαρακτήριζα τίμια, αστεία και καλοπροαίρετη. Έχω και αρνητικά χαρακτηριστικά: είμαι αδιάφορη, τεμπέλα και μουλάρα. Με είδα κάποια στιγμή και δεν μου άρεσα. Δεν μπορούσα να πω το σίγμα, ψεύδιζα, δεν μου άρεσε τίποτα πάνω μου».

Όσο για το #MeToo είπε:

«Δεν είναι ωραίο το πολεμικό κλίμα στο θέατρο… Δεν είναι δουλειά μας να πούμε για τα θέματα που πήραν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Απομακρύνθηκα από ανθρώπους που μπλέχτηκαν σε όλα αυτά που έγιναν, αλλά είναι για καλό».

Η ηθοποιός σκέφτεται να ζήσει στην εξοχή όταν μεγαλώσει, ενώ θα την γοήτευε να κάνει σαφάρι ή ένα road trip στην Αμερική.