Σόφη Ζαννίνου: «Δεν ξέρω που είναι ο Γιώργος Μαρίνος. Άκουσα ότι έχει άνοια»
Νέα

Σόφη Ζαννίνου: «Δεν ξέρω που είναι ο Γιώργος Μαρίνος. Άκουσα ότι έχει άνοια»

Σόφη Ζαννίνου: «Δεν ξέρω που είναι ο Γιώργος Μαρίνος. Άκουσα ότι έχει άνοια»

Ποιοι γνωρίζουν για τον γνωστό διασκεδαστή;

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» κάθισε η Σόφη Ζαννίνου, η οποία μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το αν γνωρίζει που βρίσκεται και πώς είναι ο Γιώργος Μαρίνος.

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι πάνε πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που την είδε, ενώ παρουσίασε και κάποιες εκδοχές που έχει ακούσει για τη ζωή του.

«Έχω πάρα πολλά χρόνια να τον δω. Ξέρω ότι κάπου είναι και δεν θέλει ο ίδιος να έχει επαφές. Κάπου αλλού διάβασα ότι είναι σε ένα γηροκομείο κι έχει άνοια. Γιατί του πήγε ένας συνάδελφος ένα τραγούδι γραμμένο γι’ αυτόν που το άκουσε αλλά δεν είχε καμία αντίδραση. Δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει», είπε η Σόφη Ζαννίνου και συνέχισε:

«Η τελευταία φορά που τον είδα ήταν σε παράσταση που είχε κάνει και χάρηκε πολύ κι εκείνος που με είδε κι εγώ που τον είδα. Από τότε δεν έχω καμία επαφή».

«Η Κατιάνα Μπαλανίκα πρέπει να ξέρει πολύ καλά και ο Σταμάτης Φασουλής που ήταν πάρα πολύ φίλοι», επεσήμανε η ηθοποιός.

Η Σόφη Ζαννίνου ρωτήθηκε για το αν έχει αντιμετωπίσει προβλήματα στον χώρο της υποκριτικής και απάντησε:  «Ήμουν τυχερή, δεν αντιμετώπισα πολλά “αγκάθια” στη δουλειά και όχι από γυναίκες. Με τι γυναίκες πάντα εργαζόμουν εξαιρετικά. Συνήθως, 2-3 φορές, από άντρες είχα το πρόβλημα κι από άντρες κωμικούς που δεν είχαν τίποτα να μοιράσουν μαζί μου. Δημιουργούσαν αντιζηλείες, “γιατί αυτή έχει πιο πολλά φώτα, γιατί να πηγαίνει καλά”. Για εμένα το ρινγκ ήταν την ώρα της παράστασης, δεν με ένοιαζαν ταμπέλες και ποιος θα πει πιο πολλά τραγούδια».