Σοφία Αλιμπέρτη: Η σκέψη για επιστροφή στην τηλεόραση, η επταετής άγνωση σχέση και ο παπαράτσι που σκέφτηκε να χτυπήσει με το αυτοκίνητο
Πρωινές εκπομπές

Σοφία Αλιμπέρτη: Η σκέψη για επιστροφή στην τηλεόραση, η επταετής άγνωση σχέση και ο παπαράτσι που σκέφτηκε να χτυπήσει με το αυτοκίνητο

Σοφία Αλιμπέρτη: Η σκέψη για επιστροφή στην τηλεόραση, η επταετής άγνωση σχέση και ο παπαράτσι που σκέφτηκε να χτυπήσει με το αυτοκίνητο

Η ηθοποιός μίλησε για όλα

Στην αγαπημένη της Πάρο εδώ και τρία χρόνια μένει μόνιμα η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία έχει βρει την ηρεμία της μακριά από την αγχωτική Αθήνα.

Η ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να μετακομίσει στο νησί και τον τρόπο που σταδιακά έφυγε από την πρωτεύουσα, αναφέρθηκε στις σχέσεις της που δεν έγιναν ποτέ γνωστές, τα παιδιά της, τον Γιάννη Πάριο, το μαγαζί που άνοιξε στην Πάρο, αλλάκαι το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα αισχρά σχόλια που έχει διαβάσει στα social media για την ίδια και τα παιδιά της, αλλά και τον παπαράτσι που την ανάγκασε να κάνει μια κακή σκέψη, ύστερα από έναν μήνα που παρακολουθούσε το σπίτι της.

«Δεν ξέρω τι έχω να πω μετά από τόσα χρόνια, αλλά ακόμα και να ήξερα δεν νομίζω ότι ενδιαφέρουν τον κόσμο. Εμένα άμα με αφήσεις μπορεί να πω πράγματα που δεν αρέσουν στον κόσμο», δήλωσε αρχικά.

«Ο Πάριος όταν άκουγε τη φωνή μου έλεγε να σταματήσω να τραγουδάω. Τον ενοχλούσε η φωνή μου. Τώρα τρώω bullying από τον μικρό, αλλά δεν μασάω εγώ», σχολίασε η Σοφία Αλιμπέρτη.

«Οι φίλες μου ήταν πάντα εκτός δουλειάς. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στην τηλεόραση, δεν ξέρω, δεν ξέρω. Υπάρχουν στιγμές που κι εμένα μου λείπει η επικοινωνία με τον κόσμο, κάποια στιγμή σκεφτόμουν και το ραδιόφωνο, γι αυτόν τον λόγο, δεν έκανα ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Θα μπορούσα να είμαι πίσω από τις κάμερες ή να κάνω την παραγωγή. Αυτή είναι μία σκέψη με την οπία φλερτάρω», αποκάλυψε.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια έδωσε τις συμβουλές της στην παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά.

«Είσαι μάνα, επαγγελματίας οκ. Γυναίκα; Πρέπει να το φροντίσεις κι αυτό το κομμάτι να ξέρεις. Να το απενοχοποιήσεις και να το φροντίσεις γιατί είσαι πολύ νέα. Έναν σοβαρό άνθρωπο, να καταλάβει ποια είσαι, τι είσαι, τι κάνεις, τα παιδιά σου», της είπε η Σοφία Αλιμπέτη.

Όσον αφορά στα προσωπικά της, αποκάλυψε: «Βέβαια είχα σχέσεις που δεν έμαθε ποτέ κανείς. Μάλιστα η μία μου σχέση ήταν 7 χρόνια. Μαθεύτηκε μόνο όταν τελείωσε. Έχουν γράψει πράγματα που δεν τα έχω ζήσει ποτέ και δεν τους ξέρω κιόλας τους ανθρώπους, και πράγματα που έχω ζήσει δεν το έχει πάρει κανείς χαμπάρι».

«Όταν έφυγα δεν με άφησαν στην ησυχία μου. Πέρασαν 1-2 χρόνια και μετά ναι. Για κακή μου τύχη μάλλον πουλάω πάντα», πρόσθεσε.

Η Σοφία Αλιμπέρτη, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιχείρηση που άνοιξε στην Πάρο αλλά και γιατί αποφάσισε να φύγει από τον χώρο της τηλεόρασης.

«Ζω μόνιμα στην Πάρο τα τελευταία τρία χρόνια. Από το 2014 πηγαίνω κι έρχομαι, το έκανα σιγά σιγά. Δεν βαριέμαι, δεν μου λείπει καθόλου η Αθήνα. Έχει ποιότητα εδώ. Ζούσα στην Αθήνα, δεν είμαι και πολύ κοινωνική και ίσως να έγινε πιο πιστευτό ότι έφυγα για το νησί μόνιμα τόσα χρόνια. Ζούσα στην Αθήνα μαζί με τα παιδιά μου, ούτε εκείνα έφυγαν που το άκουσα κι αυτό».

«Δεν με τρομάζουν τα γηρατειά, δεν με τρομάζουν πολλά πράγματα, με τρομάζει να μην είμαι δημιουργική, αυτό μου δημιουργεί πανικό. Έπρεπε να βρω κάτι για να είμαι εδώ και αποφάσισα να ανοίξω ένα μαγαζί. Λάθος! Μεγάλο λάθος. Ήταν all day, οπότε έπρεπε να είσαι εκεί σχεδόν 24 ώρες, πολλές ευθύνες, με καμία βοήθεια, με ένα κράτος σαν να σε τιμωρεί που έχεις μαγαζί, λεφτά για τα πάντα. Ήμουν τυχερή που κατάφερα να το δώσω φέτος, ήταν πάνω από 15 άτομα προσωπικό. Ήταν δύσκολη δουλειά. Σταμάτησα την τηλεόραση γιατί ήθελα να ζήσω. Δεν ζεις με την τηλεόραση, δεν μπορούσες να πας σε μια παραλία και να ξεβρακωθείς. Έχασα τον εαυτό μου στην τηλεόραση γιατί ήμουν από 12 ετών, φτάνει!».

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια για τις δυσκολίες στην εφηβεία των παιδιών της και πώς τις αντιμετώπισε.

«Τα παιδιά μας μας έχουν τιμήσει πάρα πολύ. Ο Μιχαήλ δεν είναι εξωστρεφής. Εγώ δεν χρειάζεται να πεθάνω για να δω αν τα παιδιά μου με αγάπησαν, μου το έδωσαν τώρα. Κι αυτό είναι ένα ανεκτίμητο δώρο».

Η Σοφία Αλιμπέρτη, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αισχρά σχόλια που έχει ακούσει η ίδια και τα παιδιά της.

«Ο κόσμος βγάζει μια κακία με τρελή ευκολία. Από το 2015 μέχρι αυτή τη στγμή, που έχουμε περάσει ό,τι έχουμε περάσει, το ότι ο κόσμος γίνεται όλο και χειρότερος με εντυπωσιάζει, αντί να γίνει καλύτερος, να μαλακώσει. Υπάρχουν άνθρωποι που μπαίνουν στα social και αφήνουν κακία. Σπαταλάς χρόνο για να κάνεις αυτό. Το συζητήσαμε και με τα παιδιά. Πριν ο Νικόλας εκτεθεί και ο Μιχαήλ την κάναμε αυτήν την κουβέντα. Άκουσαν ότι “αν δεν είχες αυτόν τον μπαμπά κλπ”, ok ρε μάγκες και συγγνώμη κιόλας, αν ο μπαμπάς τους ήταν επιπλοποιός και τους άφηνε το εργοστάσιο θα το σχολίαζε κανείς; Το χρέος κάθε γονιού δεν είναι να βοηθήσει τα παιδιά του;», δήλωσε.

«Ο Μιχαήλ έχει μια συστολή. Ο Νικόλας το έκανε όλο μόνος του, δεν τον βοήθησε κανένας. Ο πατέρας του δεν ήξερε τίποτα, δεν ήξερε τι ετοίμαζε. Φίλε δουλεύω από 12 χρονών και πριν από τον Πάριο και μετά» πρόσθεσε.

Για το πώς επηρεάζονταν τα παιδιά από τα σχόλια: «Δεν έκρυψα ποτέ την αλήθεια από τα παιδιά. Όσο σκληρή και να ήταν».

«Τα παιδιά είχαν φοβηθεί όταν είχαν παπαράτσι έξω από το σπίτι. Παρακολουθούσαν το σπίτι πάνω από ένα μήνα. Πήραν την αστυνομία, δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Μια μέρα τον πέτυχα έξω από το σπίτι και σκέφτηκα να τον χτυπήσω με το αμάξι, ώστε να έρθει η αστυνομία και να μάθω τα στοιχεία του. Ήμουν απεγνωσμένη, ένα μήνα να ζεις με αυτόν τον φόβο και να μην ξέρεις ποιος είναι έξω από το σπίτι σου πρωί μεσημέρι βράδυ».