Σοφία Φαραζή: «Μετά τη γέννηση της κόρης μου, με προσέγγισαν για ρόλους και ήθελαν να δουν αν είχα χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης»
Ελλάδα

Σοφία Φαραζή: «Μετά τη γέννηση της κόρης μου, με προσέγγισαν για ρόλους και ήθελαν να δουν αν είχα χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης»

Σοφία Φαραζή: «Μετά τη γέννηση της κόρης μου, με προσέγγισαν για ρόλους και ήθελαν να δουν αν είχα χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης»

Τι αποκάλυψε για την Αγγελική της και τα σχέδια για το μέλλον

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ με τη Ζωή Κρονάκη ήταν η Σοφία Φαραζή και μίλησε για τον ρόλο της μητέρας, την αποχή από την τηλεόραση για 10 ολόκληρα χρόνια, τα σχέδια της κόρης της, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον χώρο της υποκριτικής μετά τη γέννηση του παιδιού της.

«Η κόρη μου είναι εννιάμισι χρόνων. Πάει στην τετάρτη δημοτικού. Τη θυμάμαι ακόμη μωρό την Αγγελική, δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει γίνει 1,40 με ρωτά για τα πάντα και έχει γνώμη και άποψη για όλα», είπε αρχικά η Σοφία Φαραζή και ανέφερε: «Τα πάντα άλλαξαν με τον ερχομό του παιδιού. Είμαι πιο υπομονετική, είμαι ψυχαναγκαστική και τα θέλω όλα τακτοποιημένα. Έχω τεράστιο θέμα. Με ένα παιδί στο σπίτι και δη με την Αγγελική που της αρέσουν οι κατασκευές, γίνεται χαμός. Οπότε σε αυτό έπρεπε να κάνω πίσω».

Μιλώντας για τις αλλαγές που έφερε το παιδί στη ζωή της είπε: «Η σχέση με τον Νάσο δεν άλλαξε ιδιαίτερα. Συνεχίζουμε και βγαίνουμε τα ραντεβού μας και τα Σαββατοκύριακα, η μικρή πηγαίνει στη γιαγιά για να τη χορτάσει και μένουμε μόνοι στο σπίτι».

Για την επιστροφή στη δουλειά μετά τη γέννηση της κόρης της είπε: «Εγώ επέστρεψα στη δουλειά στους τρεις μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού και έκτοτε ήμουν συνέχεια σε παραστάσεις. Από πέρσι που έχουν δυσκολέψει τα πράγματα, το θέατρο μου λείπει πολύ.

Η τηλεόραση δεν μου έλειπε εδώ και δέκα χρόνια. Το ομολογώ. Ίσως γιατί είχα το παιδί και είχα αποφασίσει μέσα μου, ότι θα απομακρυνθώ λίγο γιατί είναι πολύωρα τα γυρίσματα και εγώ δεν θέλω να λείπω όλη την ώρα από το σπίτι και να με δει το παιδί μου στα 15 του. Είχα απαγορεύσει στον εαυτό μου να την σκέφτεται και να στενοχωριέται. Πέρσι που έκανα ένα guest για δυο μήνες με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο πολύ μου είχε λείψει».

Έπειτα η Σοφία Φαραζή αποκάλυψε πως αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες στο επαγγελματικό κομμάτι, επιστρέφοντας στην υποκριτική μετά τη γέννηση του παιδιού: «Όταν γέννησα υπήρξε ένα πρόβλημα με τα κιλά. Οι άνθρωποι της τηλεόρασης ήθελαν να δουν αν είχα πάρει ή είχα χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Με προσέγγισαν για ρόλους και ήθελαν να δουν αν έχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Μου έλεγαν “στείλε μια φωτογραφία ή έλα να σε δούμε από κοντά για να δούμε αν έχεις αλλάξει”. Όταν με έβλεπαν έλεγαν “αδυνάτισες και είναι καλό για τη δουλειά”.  Κάτι που δεν με έβρισκε σύμφωνη και από πριν να γεννήσω».

Και συνέχισε: «Αντιμετώπισα και ένα πρόβλημα με την ηλικία, επειδή δεν έδειχνε η εικόνα μου την ηλικία στην οποία είμαι. Με καλούσαν για έναν ρόλο μαμάς και μου έλεγαν στην κάμερα δεν δείχνεις για μαμά».

Τέλος, αναφερόμενη στην κόρη της, η γνωστή ηθοποιός είπε: «Η μικρή να ακολουθήσει ό,τι θέλει. Και ηθοποιός να θέλει να γίνει θα γίνει 100 φορές καλύτερη από εμένα».

https://streamable.com/xprqeq