Σοφία Καρβέλα: Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο με τον Θανάση Πανουργιά και το σχόλιο της Άννας Βίσση
Ελλάδα

Σοφία Καρβέλα: Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο με τον Θανάση Πανουργιά και το σχόλιο της Άννας Βίσση

Σοφία Καρβέλα: Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο με τον Θανάση Πανουργιά και το σχόλιο της Άννας Βίσση

Δεκαέξι  χρόνια κοινής ζωής μετρούν το φετινό καλοκαίρι η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς και γιόρτασαν αγκαλιά την επέτειό τους.

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί δυο αγόρια: τον Νινίκο και τον Νέστορα είναι παντρεμένο εδώ και 7 χρόνια (παντρεύτηκαν στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης τον Απρίλιο του 2014) και σήμερα γιορτάζουν την επέτειο της γνωριμίας τους με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση ευχήθηκε στον σύζυγό της με τον πιο γλυκό τρόπο ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κοινές φωτογραφίες τους και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Προφανώς δεν ήταν αγόρι για σχέση. Ποιος γελά τώρα; Ευτυχισμένα 16 χρόνια με βασανιστήρια και ευτυχία και πάλι βασανιστήρια, αγάπη μου».

View this post on Instagram

A post shared by Sofia Karvela (@thesofiakarvela)

Φυσικά, η ανάρτησή της δεν έμεινε και ασχολίαστη από τη μητέρα της που έγραψε κάτω από τη φωτογραφία του ζευγαριού: «Αυτά του λες και κάνεις και δεν σε αλλάζει με τίποτα! Αφιερωμένο τραγούδι: Κανένας μωρό μου λαλαλαλα. Θυμάστε που με ξυπνάγατε να σας το τραγουδήσω;», έγραψε χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε πως το τραγούδι «Κανένας» ήταν από τα αγαπημένα του ζευγαριού στην αρχή της σχέσης του. Η Άννα Βίσση μάλιστα πέρσι είχε κάνει και μια αποκάλυψη γι’ αυτό το τραγούδι σε συναυλία, όπου είχαν βρεθεί η κόρη της με όλη την οικογένεια.

«Όταν τα πρωτοφτιάξανε μέσα στην καψούρα και τον έρωτά τους σου λένε “μάνα τραγουδίστρια έχω θα την κάνω ό,τι θέλω”. Τσακώνονταν, ερωτεύονταν και με έπαιρναν από τη μέση του δρόμου και μου έλεγαν, τραγούδα μου τώρα το “Κανένας”. Λέω “Σοφία μου κοιμάμαι είναι 4 ώρα” και μου απαντούσε “Είσαι μάνα μου ή δεν είσαι”… και το τραγουδούσα φυσικά. Το κακό είναι μετά, εκεί που εγώ την είχα βρει μου το έκλειναν. Ούτε ευχαριστώ, ούτε τίποτα…», είχε αποκαλύψει η Άννα Βίσση.