Σοφία Μαργαρίτη: Το παράπονό της για την Acun Medya – «Αν δεν καθυστερούσαν θα είχα γλιτώσει το χειρουργείο»
Νέα

Σοφία Μαργαρίτη: Το παράπονό της για την Acun Medya – «Αν δεν καθυστερούσαν θα είχα γλιτώσει το χειρουργείο»

Σοφία Μαργαρίτη: Το παράπονό της για την Acun Medya – «Αν δεν καθυστερούσαν θα είχα γλιτώσει το χειρουργείο»

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για τον τραυματισμό της που δεν της επιτρέπει να εργαστεί

Με έναν σοβαρό τραυματισμό στο πόδι της είχε αποχωρήσει από το περσινό Survivor η Σοφία Μαργαρίτη, η οποία πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και χρειάστηκε να μείνει για δύο μήνες σε ακινησία για να μπορέσει να το ξεπεράσει.

Η μητέρα δύο παιδιών, βρέθηκε καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» και εξέφρασε το παράπονό της τόσο για το πώς την αντιμετώπισαν στον Άγιο Δομίνικο, όσο και για το μετέπειτα ενδιαφέρον που δεν έδειξε η Acun Medya στο πρόβλημά της.

«Καθυστέρησαν πολύ να με πάνε στον γιατρό. Έλεγα ότι πονάω και συνέχιζα να παίζω. Εξαιτίας της καθυστέρησης υπήρξε επιδείνωση στην υγεία μου. Θα μπορούσα να είχα γλιτώσει το χειρουργείο αν είχα πάει στον γιατρό από την πρώτη μέρα. Το θέμα της υγείας δεν επιδέχεται διαπραγματεύσεις και να κάνει κανείς υποχωρήσεις σε αυτό. Εκεί πήγα ως εργαζόμενη, υπήρχε εργοδοσία την οποία σεβάστηκα. Δεν μπορώ να τους βρω πλέον. Μέχρι να γίνει το χειρουργείο και οι τελικοί τον Ιούλιο ήταν όλα καλά, έκτοτε δεν ενδιαφέρθηκε κανείς. Εξαιτίας της επέμβασης αυτής δεν μπορώ να δουλέψω και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Η γνωμάτευση του γιατρού έλεγε πλήρη ακινησία για δυο μήνες και είχα άνθρωπο που με βοήθαγε. Εκ του αποτελέσματος μετάνιωσα που πήγα. Είναι δύσκολο να συντηρηθώ. Το χειρουργείο το κάλυψε η παραγωγή, αποζημίωση δεν πήρα. Είναι ηθικό το θέμα μου. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι νομικό να με καλύπτει».

Η Σοφία Μαργαρίτη, η οποία είναι χωρισμένη, αποκάλυψε ότι τα παιδιά της μένουν με τον μπαμπά τους για οικονομικούς λόγους, καθώς εκείνη δεν είχε να τα συντηρήσει.

«Πίστευα ότι θα υπήρχε ανθρώπινη αντιμετώπιση και όχι να με δουν τεχνοκρατικά. Ήθελα να σηκώσουν ένα τηλέφωνο, απλά. Καταλαβαίνω ότι πρόκειται για μια τεράστια εταιρία και κάπου χάθηκε το θέμα μου. Δεν το αποδίδω σε ανευθυνότητα ή ανικανότητα ή οτι υπήρχε προσωπικό πρόβλημα μαζί μου», πρόσθεσε.