Σοφία Παυλίδου για την υπόθεση ξυλοδαρμού της από τον Μάνο Παπαγιάννη: «Η γνωστή μέθοδος “θυματοποίησης του δράστη”»
Νέα

Σοφία Παυλίδου για την υπόθεση ξυλοδαρμού της από τον Μάνο Παπαγιάννη: «Η γνωστή μέθοδος “θυματοποίησης του δράστη”»

Σοφία Παυλίδου για την υπόθεση ξυλοδαρμού της από τον Μάνο Παπαγιάννη: «Η γνωστή μέθοδος “θυματοποίησης του δράστη”»

Έτρεξε μακριά από την κάμερα ο ηθοποιός όταν του ζητήθηκε μια δήλωσε

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου αντί του κατήγορου θα καθίσει η Σοφία Παυλίδου για την υπόθεση ξυλοδαρμού της από τον Μάνο Παπαγιάννη και ο λόγος είναι διότι παρότι κατέθεσε πρώτη μήνυση, αυτή καθυστέρησε να προσδιοριστεί.

Η Σοφία Παυλίδου, θέλησε μέσω του δικηγόρου της να καταστήσει σαφές τον λόγο που θα βρεθεί σε αυτή τη θέση, ενώ την ίδια στιγμή, κατηγόρησε τον ηθοποιό, τον οποίο κατηγορεί για τον ξυλοδαρμό της, ότι προσπαθεί να αποπροσανατολίσει και να θυματοποιήσει τον εαυτό του.

«Για μια ακόμη φορά δυστυχώς η πλευρά του κύριου Παπαγιάννη, κάνοντας την εμφάνισή της μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, αποπειράται να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό κλίμα για τον ίδιο σε σχέση με το περιστατικό που έλαβε χώρα το 2018 στο θέατρο Χυτήριο αυτή τη φορά, εκμεταλλευόμενη τη γνωστή σε όλους – νομικούς και μη- καθυστέρηση προσδιορισμού δικάσιμου από την αρμόδια Εισαγγελία λόγω νομικού φόρτου νομικών δικογραφιών. Πράγματι, η κυρία Παυλίδου κατέθεσε πρώτη μήνυση εντός πλαισίου της αυτοφώρου διαδικασία την ίδια μέρα που συνέβη το περιστατικό και κινήθηκε εκ τότε η διαδικασία της προκαταρκτικής εξετάσεως που ολοκληρώθηκε από το 2019.

Δυστυχώς από τον Ιούνιο του 2019 ανέμενε στη σειρά προσδιορισμού…Ενώ ο κύριος Παπαγιάννης κατέθεσε τρεις μήνες μετά τη δική του αντίθετη μήνυση εις ένδειξη αντιπερισπασμού με την γνωστή μέθοδο “θυματοποίησης του δράστη” αυτή προσδιορίστηκε να δικαστεί τον Μάιο του 2022» αναφέρει μεταξύ άλλων η πλευρά της Σοφίας Παυλίδου, όπως μετέδωσε η εκπομπή, «Super Κατερίνα».

Θυμηθείτε τι είχε πει η Σοφία Παυλίδου στην  εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για το περιστατικό.

Η «Super Κατερίνα» προσπάθησε να μιλήσει με τον ίδιο τον Μάνο Παπαγιάννη, ο οποίος ωστόσο απέφυγε την κάμερα της εκπομπή και μάλιστα, τρέχοντας.

Γιάννα Παναγοπούλου: «Θα ζητήσω να εκδικαστούν ταυτόχρονα οι υποθέσεις»

Η δικηγόρος του ηθοποιού, Γιάννα Παναγοπούλου, μίλησε στην εκπομπή και τόνισε ότι θα συζητήσει με τον πελάτη της, έτσι ώστε  να εκδικαστούν ταυτόχρονα και οι δυο υποθέσεις.