Σοφία Παυλίδου: «Θα το μετάνιωνα αν δεν είχα αντιδράσει»
Νέα

Σοφία Παυλίδου: «Θα το μετάνιωνα αν δεν είχα αντιδράσει»

Σοφία Παυλίδου: «Θα το μετάνιωνα αν δεν είχα αντιδράσει»

Η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογρφία στο Instagram, στην οποία το πόδι της φαίνεται μελανιασμένο

Μία εξαιρετικά σημαντική ημέρα είναι αυτή κατά της βίας των γυναικών, η οποία γιορτάζεται στις 25 Νοεμβρίου.

Με αφορμή λοιπόν την Παγκόσμια Ημέρα, η Σοφία Παυλίδου, βλέποντας μια φωτογραφία με ένα μελανιασμένο πόδι, θυμήθηκε ότι έχει και η ίδια μια αντίστοιχη εικόνα και θέλησε να τη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Όταν είδα το post θυμήθηκα ότι έχω κι εγώ μια μελανιά που προήλθε από βία και θέλησα να τη μοιραστώ, αλλά δεν θέλω να σταθώ σε αυτό. Θέλω να σταθώ στις φωτογραφίες που παίρνω από μητέρες με τα πρόσωπά τους μελανιασμένα», δήλωσε χαρακτηριστικά στη «Super Κατερίνα» και συνέχισε:

«Για εμένα έχει περάσει, έχει τελειώσει. Είναι μια δύσκολη ανάμνηση, οι γυναίκες όμως οι απροστάτευτες; Εδώ πρέπει να σταθούμε. Θα το μετάνιωνα αν δεν είχε αντιδράσει. Δεν έχω ακούσε καμία συγγνώμη».

Αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Έχω συνεργαστεί μαζί του 4 σεζόν. Έχω να θυμάμαι πόσα πολλά πράγματα έμαθα από αυτόν. Δεν έζησα κάτι τέτοιο και δεν έχω γνώμη. Θα αποφασίσει το δικαστήριο».

Για την αποχ΄ψρηση του Άρη Σερβετάλη: «Από τη στιγμή που όλοι ήταν ενήμεροι για τη στάση του και πήραν το ρίσκο, θα μπορούσε να μην είχε επικοινωνηθεί. Δεν ήταν ωφέλειμο για εμάς. Δεν υπήρχε λόγος να γίνει τόση συζήτηση».