Σοφία Βογιατζάκη: Με ποια γνωστή τραγουδίστρια είναι κολλητές φίλες;
Νέα

Σοφία Βογιατζάκη: Με ποια γνωστή τραγουδίστρια είναι κολλητές φίλες;

Σοφία Βογιατζάκη: Με ποια γνωστή τραγουδίστρια είναι κολλητές φίλες;

Όσα είπε για τη συμμετοχή της στο «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Τι λες τώρα» βρέθηκε η ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», ενώ συγκινήθηκε μιλώντας για τις κολλητές της φίλες, με αφορμή μια παλιά φωτογραφία που είδε.

«Έχουμε χρόνια να δούμε τέτοια ωραία σειρά, έχουμε χρόνια να κάτσουμε να περιμένουμε τη μέρα που θα έρθει 9 η ώρα για να κάτσουμε να συντονιστούμε», δήλωσε για την αγάπη του κόσμου και τόνισε ότι είναι ευτυχισμένη που έχει τον ρόλο της ατίθασης Κλαίρης Γκαργκατζούδη.

«Από τους τίτλους, το τραγούδι της Αφροδίτης Μάνου, είναι τόσο ανεβαστικοί οι τίτλοι, είναι εξαιρετικό το σενάριο, δηλαδή Ρέππα- Παπαθανασίου respect. Είναι ευλογία να δουλεύεις με αυτά τα παιδιά. Είναι εξαιρετικής ποιότητας άνθρωποι, οργανωμένοι και τα κείμενα τους δεν υπάρχουν», πρόσθεσε.

«Σε λίγο θα αρχίσουμε να μιλάμε όλοι έτσι», συμπλήρωσε μεταφέροντας τα λόγια του κόσμου που βρίσκει αστεία και ευχάριστη την προφορά των ηθοποιών και είναι η μεγάλη επιτυχία της σειράς. «Είτε είσαι ηθοποιός, είτε δεν είσαι γελάς», επεσήμανε.

Η εκπομπή ετοίμασε μία έκπληξη στην ηθοποιό με μία φωτογραφία που της έφερε πολλές αναμνήσεις, από την αγαπημένη της φίλη Μαίρη. Η ίδια είναι πολύ φιλικός και κοινωνικός άνθρωπος και η φιλία έχει μεγάλη σημασία στη ζωή της.

«Είμαι πολύ τυχερή στη ζωή γιατί όλοι οι φίλοι μου είναι οικογένεια», δήλωσε και συγκινήθηκε: «Η Μελίνα Ασλανίδου, η Μαίρη είναι φίλες ζωής. Όταν ήρθε η Μελίνα Ασλανίδου στην εκπομπή “Όμορφος Κόσμος” με το που την είδα δέσαμε αμέσως. Εκεί γνωριστήκαμε».