Σοφία Βόσσου: «Πέρυσι έλεγαν “θα τη βγάλει η συγχωρεμένη”;»
Νέα

Σοφία Βόσσου: «Πέρυσι έλεγαν “θα τη βγάλει η συγχωρεμένη”;»

Σοφία Βόσσου: «Πέρυσι έλεγαν “θα τη βγάλει η συγχωρεμένη”;»

Η τραγουδίστρια μίλησε για την περίοδο που παρουσίαζε εκπομπή στο MEGA και τα social media

Συμφιλιωμένη με τον θάνατο δηλώνει η Σοφία Βόσσου, η οποία μετά τις περιπέτειες με την υγεία της, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της.

Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για την καριέρα της, την περιπέτεια της υγείας της και την ανθρωποφαγία των social media. Παράλληλα, θυμήθηκε την εποχή που παρουσίαζε την εκπομπή «Μεταξύ Μας» στο MEGA, η οποία έγραψε ιστορία.

Η Σοφία Βόσσου ποκάλυψε πως την είχε καλέσει ο Τζώννυ Καλημέρης για να παρουσιάσει το Πρωινό και αποφάσισαν να είναι μαζί της ο Χαράλαμπος Παπανικολάου και η Ίνα Λαζοπούλου.

«Κάποια στιγμή μου είπε η αρχισυντάκτρια της εκπομπής ότι η Έλντα Πανοπούλου είχε μείνει χωρίς δουλειά και σκέφτηκε να της προτείνει να παρουσιάσει μία ρούμπρικα. Της λέω “είσαι καλά; Φέρε τη γυναίκα να συμπαρουσιάσουμε!”», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον τρόπο που αντιμετωπίζει τις δυσκολίες και τόνισε ότι εκείνο που την έχει σώσει, είναι η χαρά της ζωής που κρύβει μέσα της. Αυτό είναι το αντίδοτό της στα άσχημα πράγματα, όπως το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε με το στομάχι της και το κάταγμα στο γόνατο που ακολούθησε στη συνέχεια.

«Παραμονές δουλεύω, ανήμερα όχι. Θα μαζέψω φίλους στο σπίτι. Πέρυσι κάναμε τραπέζι αλλά έλεγαν “θα τη βγάλει η συγχωρεμένη;” Με είχαν για συγχωρεμένη», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Είμαι συμφιλιωμένη με τον θάνατο. Όλα έχουν μία αρχή και ένα τέλος, γι’ αυτό φροντίζω η ζωή μου να είναι καλή».

Η ίδια, δήλωσε ενοχλημένη με την ανθρωποφαγία κάποιων ανθρώπων, όχι με τα δημοσιεύματα: «Να πεθαίνει δηλαδή ένας άνθρωπος και κάποιοι να γράφουν ‘για δείτε το σκιάχτρο’; Πως γίνεται να βλέπεις ένα άνθρωπο να υποφέρει και να γράφεις τέτοια πράγματα;», είπε.