Σοφία Βόσσου: «Θέλω πολύ έναν σύντροφο και καλώς να ορίσει»
Νέα

Σοφία Βόσσου: «Θέλω πολύ έναν σύντροφο και καλώς να ορίσει»

Σοφία Βόσσου: «Θέλω πολύ έναν σύντροφο και καλώς να ορίσει»

Αποκάλυψε την ηλικία της

Ανανεωμένη και γεμάτη όρεξη εμφανίστηκε η Σοφία Βόσσου μετά την περιπέτεια με την υγεία της και δήλωσε έτοιμη να βρει ξανά τον έρωτα.

«Ξεπέρασα το πρόβλημα υγείας, πήρα τα κιλάκια μου πίσω, έχω ξεκινήσει τις δραστηριότητές μου, έχω και καλό γιατρό που περιποιείται το προσωπάκι μου. Μου αρέσει να κάνω πράγματα, αλλά μέχρι στον βαθμό που δεν αλλοιώνεται ο άνθρωπος. Είμαι 59 χρονών, δεν είμαστε όλες 18», δήλωσε αρχικά στο Love It και σε ερώτηση για το αν οι φίλοι της της στάθηκαν στις δύσκολες στιγμές, απάντησε:

«Ο καθένας είναι κοντά μας όπως μπορεί, αυτό πρέπει να εκτιμάμε, όχι αυτό που έχει εμείς στο μυαλό μας».

Αναφορικά με το metoo και τον λόγο που δεν βγήκαν στη δημοσιότητα περιπτώσεις και από τον χώρο του τραγουδιού, τόνισε: «Η νύχτα είναι λίγο ζόρικη, φοβούνται να μιλήσουν. Εννοείται ότι υπάρχουν περιστατικά και εκεί και σε όλους τους χώρους. Δεν μου έχει τύχει, ωστόσο ήξερα περιπτώσεις».

Σχετικά με το bullying και το θέμα Ξιαρχό: «Αυτά τα πράγματα είναι το λιγότερο τιποτένια. Να αφήσουν τον κόσμο στην ησυχία του, να είναι όπως θέλει. Με ενοχλεί πάρα πολύ ο ρατσισμός που υπάρχει στις μέρες μας».

Για το αν θα σκεφτόταν ερωτική επανασύνδεση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο:  «Ο Χριστός και η Παναγία. Καλέ δεν είμαστε καλά. Είναι δυνατός να νιώσεις το ίδιο πράγμα, δεν γίνεται. Τους πρώην μου τους βλέπω πια σαν οικογένειά μου. Δεν είμαι εγώ του γάμου, μου είχε κάνει πρόταση. Παντρεμένοι ήμασταν απλά δεν είχαμε το χαρτί».

Για το αν θέλει έναν σύντροφο στο πλευρό της: «Θέλω πολύ ένα σύντροφο και καλώς να ορίσει. Έχω πάρα πολύ καιρό να είμαι σε σχέση και το θέλω. »