Σωτήρης Καλυβάτσης: «Είδα τη Σοφία πεσμένη και τον Μάνο να κατεβαίνει»
Νέα

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Είδα τη Σοφία πεσμένη και τον Μάνο να κατεβαίνει»

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Είδα τη Σοφία πεσμένη και τον Μάνο να κατεβαίνει»

Ο ηθοποιός κατέθεσε για το περιστατικό ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου

Ένας από τους ανθρώπους που έχουν καταθέσει για την καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου σε βάρος του Μάνου Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό είναι ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος μίλησε για το τι είδε εκείνη την ημέρα.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» και τόνισε ότι αφού οι άνθρωποι δεν μπορούν να λύσουν τις διαφορές τους μόνοι τους, θα τις λύσουν στα δικαστήρια.

«Εκείνο το περιστατικό άλλος το έφερε στη δημοσιότητα, ο συμπαραγωγός της παράστασης ο κύριος Γκουρούσης είχε φέρει έναν δημοσιογράφο για να δει την παράσταση και έτσι βγήκε το περιστατικό στην επιφάνεια. Εγώ δεν είδα όλο το περιστατικό, είδα το αποτέλεσμα. Έχω καταθέσει ήδη. Στην κατάθεσή μου είπα αυτά που είδα. Ήμασταν στο καμαρίνι με τον Μάνο, είχαν έναν λεκτικό διαπληκτισμό με τη Σοφία, ξαφνικά εκσφενδονίστηκε, ανέβηκε πάνω, ακούσαμε ένα μπαμ.

Όταν πια έφτασα στον επάνω όροφο είδα τη Σοφία πεσμένη και τον Μάνο να κατεβαίνει. Τώρα τι έγινε.. Το θέμα είναι ότι η Σοφία ήταν μέσα στο καμαρίνι της και είχε κλειστή την πόρτα, τώρα όλα τα υπόλοιπα… Αφού δε μπορούμε να επικοινωνήσουμε οι άνθρωποι ας τα λύνουμε στα δικαστήρια τα προβλήματά μας» είπε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Καλυβάτσης.