Spoiler alert: Έρχεται το… mini reunion των «Εγκλημάτων» – Οι πρώτες φωτογραφίες
featured

Spoiler alert: Έρχεται το… mini reunion των «Εγκλημάτων» – Οι πρώτες φωτογραφίες

Spoiler alert: Έρχεται το… mini reunion των «Εγκλημάτων» – Οι πρώτες φωτογραφίες

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έχει το ρεπορτάζ για το Znews

Από το καλοκαίρι, όπως σας είχαμε ενημερώσει σε παλιότερο άρθρο, ο Δημήτρης Αποστόλου και ο Αλέξανδρος Ρήγας ήθελαν να ενώσουν ξανά τους πρωταγωνιστές των «Εγκλημάτων».

Η αρχική σκέψη ήταν μαζί με την Καίτη Κωνσταντίνου και τον Κώστα Κόκλα, που υποδυόταν το ζευγάρι στη θρυλική σειρά του ΑΝΤ1, να παίξουν ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Υρώ Μανέ στην «Τούρτα της μαμάς»

Ο Χατζηπαναγιώτης βεβαίως από τον προηγούμενο Μάιο είχε δώσει τα χέρια με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στους «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα», οπότε είπε «όχι».

Ανάλογη πρόταση δέχτηκε και η Υρώ Μανέ για να υποδυθεί τη μητέρα του Παναγιώτη, του συντρόφου του μεγαλύτερο γιου της οικογένειας Βασίλαινα, που είναι gay.

Ωστόσο, η ηθοποιός σε δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους είχε αναφέρει ότι δεν έχει συμφωνήσει κάτι τέτοιο.

Προφανώς τότε δεν είχε υπογράψει ακόμα επίσημα τη συμφωνία. Πλέον όμως είναι γεγονός, καθώς η δημοφιλής ηθοποιός μπαίνει στην «Τούρτα της μαμάς» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Πρωτοχρονιά.

Και όχι μόνο θα παίξει, αλλά θα υποδυθεί και τον ρόλο για τον οποίο σας είχαμε ενημερώσει ήδη από το καλοκαίρι.

Έτσι, στο πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο της «Τούρτας» θα δούμε όντως ένα mini reunion των «Εγκλημάτων», αφού τρεις από τους τέσσερις βασικούς πρωταγωνιστές θα είναι ξανά μαζί!

Μάλιστα ο ίδιος ο Κώστας Κόκλας αλλά η Υακίνθη Παπαδοπούλου «πρόδωσαν» το μυστικό ανεβάζοντας πλάνα από τα γυρίσματα με τη δημοφιλή ηθοποιό.