Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχουν ανάγκη να βγάλουν χρήματα και να ξαναμπούν στη δημοσιότητα διαμέσου της ανορθόδοξης οδού»
Νέα

Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχουν ανάγκη να βγάλουν χρήματα και να ξαναμπούν στη δημοσιότητα διαμέσου της ανορθόδοξης οδού»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχουν ανάγκη να βγάλουν χρήματα και να ξαναμπούν στη δημοσιότητα διαμέσου της ανορθόδοξης οδού»

Πώς σχολίασε την απόφαση των ηθοποιών να αποχωρήσουν από τις παραστάσεις τους για να μπουν στο Survivor

Πολύς λόγος για το γεγονός ότι δύο ηθοποιοί, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και η Μυριέλλα Κουρεντή, αποφάσισαν να αποχωρήσει από τις θεατρικές τους παραστάσεις για να πάρουν μέρος στο reality επιβίωσης, έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας στην πρώτη του αντίδραση ήταν αρκετά αυστηρός, ενώ το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» και ξεκαθάρισε τη θέση του.

«Δικαίωμα του καθενός είναι να πάει όπου θέλει. Είναι δύο εκπληκτικά παιδιά και είναι και οι δύο πολύ φίλοι μου. Η Μυριέλλα Κουρεντή έκανε μια ανάρτηση στα social και έγραψα κι εγώ ότι αγαπιόμαστε πάρα πολύ, όπως και με τον Γιάννη, όμως το θέατρο έχει γίνει τουρλουμπούκι. Κανείς δεν σέβεται. Ηθοποιοί αποχωρούν για όποιον λόγο θέλουν. Μία ο Σερβετάλης που δεν ήθελε τον διαγωνισμό, αλλά πήγε στον Άγιο Όρος που διαχωρίζει ανθρώπους, άλλος για να παέι στο Survivor, άλλος κατεβάζει παράσταση επειδή αρρώστησαν οι ηθοποιοί. Ζούμε σε μια συνθήκη περίεργη που ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Δεν υπάρχουν διέξοδοι για να βγάλουν χρήματα, ειδικά οι νέοι και αναγκάζονται να πάνε σε reality που μπορεί να μην ήθελαν να πάνε», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας και συνέχισε:

«Εγώ όταν ήρθε και μας το είπε νόμιζα ότι μας κάνει πλάκα. Τον αγαπώ υπερβολικά. Του είπα ότι δεν θα πήγαινα, μου εξήγησε όμως. Οι άνθρωποι έχουν ανάγκη να βγάλουν χρήματα και να ξαναμπούν στη δημοσιότητα διαμέσου της ανορθόδοξης οδού. Είχε ενημερώσει τον σκηνοθέτη, εμένε με ενημέρωσε που έκανα τσάμπα πρόβες; Έπρεπε να το γνωρίζουμε όλοι για να πάρουμε τις αποφάσεις μας. Αφού έχει ανάγκη τα χρήματα και τη δημοσιότητα να πάει με την ευχή μου, αλλά αν γνώριζα ότι ενδεχομένως θα έφευγε θα έλεγα στην παραγωγή να βρουν έναν άλλο ηθοποιό που δεν θα έφευγε. Είχε ενημερώσει τον σκηνοθέτη πριν από δύο μήνες ότι είναι πιθανόν να φύγει στις 10 Ιανουαρίου».