Σπύρος Μπιμπίλας: Συγκινήθηκε για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη – Η φωτογράφιση που έκανε για «σπάσιμο» ως Μέγας Αλέξανδρος
Πρωινές εκπομπές

Σπύρος Μπιμπίλας: Συγκινήθηκε για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη – Η φωτογράφιση που έκανε για «σπάσιμο» ως Μέγας Αλέξανδρος

Σπύρος Μπιμπίλας: Συγκινήθηκε για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη – Η φωτογράφιση που έκανε για «σπάσιμο» ως Μέγας Αλέξανδρος

Ο λόγος που δεν πήγε στη συνάντηση των ηθοποιών με τον πρωθυπουργό και η ενασχόλησή του με την πολιτική

Για την ομοιότητά του με τον Μέγα Αλέξανδρο μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, στον Θανάση Πάτρα και στο «Mega Καλημέρα».

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε για το bullying που δέχεται, τις ξένες παράγωγες που έπαιξε και τον λόγο που δάκρυσε.

«Στα 20 μου, μού είχε γίνει πρόταση από αμερικανική παραγωγή να κάνω δοκιμαστικό για τον Μέγα Αλέξανδρο, λόγω της ομοιότητας. Σε λίγες ημέρες θα βγει μια φωτογράφιση μου ως Μέγας Αλέξανδρος, έτσι για να τα την «σπάσουμε» σε μερικούς που ό,τι κι αν πεις σου κάνουν bullying. Έχω δεχθεί πολύ bullying για πολλά πράγματα, ειδικά την περίοδο με τα σίριαλ με τον Πέτρο Φιλιππίδη», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Κάποιοι ήθελαν να με εμφανίσουν ως κιτς και τρας. Η σοβαροφάνεια είναι κακό πράγμα. Είχε συμβεί μια μικρή παρεξήγηση με τον Σταμάτη Φασουλή η οποία λύθηκε, μιλάω και μ ‘αυτούς που έχω συρθεί στα δικαστήρια», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του σε ξένες παραγωγές.

«Παίζω σε μια ρωσική παραγωγή, έχω παίξει και σε γιαπωνέζικη και σε αμερικανική και στο «Crown» που κόπηκε η σκηνή, αλλά θα παίρνω δικαιώματα», δήλωσε.

«Σε κεντρικό θέατρο έβαλαν το όνομά μου με τα νέα παιδιά. Ο Πέτρος Φιλιππίδης μπήκε μπροστά και είπε πως είναι λάθος. Η δικαιοσύνη δεν έπεσε από τον ουρανό! Άνθρωποι φτιάχνουν τους νόμους και μπορεί να είναι ατελείς ή να έχουν λάθη», είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Για τις κινητοποιήσεις των καλλιτεχνών ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε ότι, «δεν πήγα στην συνάντηση των καλλιτεχνών με τον πρωθυπουργό, γιατί είχα να πάω σε μια κηδεία συναδέλφου. Στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό πήγε ο γενικός γραμματέας, είναι πιο τίμιο να πάει ένας πιο νέος άνθρωπος, που γνωρίζει σε βάθος το θέμα».

Ποιο είναι το επόμενο βήμα του;

«Θα πολιτευτώ με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, είναι πολύ σοβαρή και πολύ κάλος επιστήμονας», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

«Η απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη ήταν πολύ μεγάλη απώλεια. Ήταν για εμένα ένα ορόσημο στη ζωή μου. Στην κηδεία μου το ηχητικό που θα παίζει θα λέει «ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, ακόμα κι αν με πλήγωσαν», δήλωσε κλείνοντας ο Σπύρος Μπιμπίλας.