Σπύρος Δημητρίου για Κώστα Δόξα: «Η τέως σύζυγος ειδοποίησε την αστυνομία και είπε “εδώ είναι, ελάτε να τον πιάσετε”, μπροστά στην ανήλικη κόρη του»
Νέα

Σπύρος Δημητρίου για Κώστα Δόξα: «Η τέως σύζυγος ειδοποίησε την αστυνομία και είπε “εδώ είναι, ελάτε να τον πιάσετε”, μπροστά στην ανήλικη κόρη του»

Σπύρος Δημητρίου για Κώστα Δόξα: «Η τέως σύζυγος ειδοποίησε την αστυνομία και είπε “εδώ είναι, ελάτε να τον πιάσετε”, μπροστά στην ανήλικη κόρη του»

Όσα είπε ο δικηγόρος του τραγουδιστή

Στη σύλληψη του Κώστα Δόξα προχώρησαν οι αρχές το βράδυ της Τετάρτης, καθώς η πρώην σύζυγός του Μαρία Δεληθανάση τον μήνυσε ότι δεν είχε καταβάλλει τη διατροφή.

Ο τραγουδιστής μπορεί να καθυστέρησε μερικές ημέρες, ωστόσο είχε βάλει το ποσό που ορίζεται και γι αυτόν τον λόγο, μετά από λίγη ώρα αφέθηκε ελεύθερος.

Ο αδερφός του, Άκης Δείξιμος, μίλησε για το περιστατικό, στη «Super Κατερίνα» και πήρε μερίδιο της ευθύνης.

«Ισχύει ότι μέχρι χθες ήταν να καταβληθεί το ποσό το οποίο καταβλήθηκε σήμερα και η αλήθεια είναι ότι έχω ένα μερίδιο ευθύνης εγώ. Αυτό το διάστημα της πανδημίας που γενικά όλοι μας δυσκολευόμαστε, όσο μπορώ, στηρίζω τον αδερφό μου όλο αυτό το διάστημα και η αλήθεια είναι ότι χθες το σύστημα δεν με άφησε να πληρώσω, πράγμα το οποίο το έκανα σήμερα. Όντως τον παρέλαβαν οι αστυνομικοί, την ώρα μάλιστα που άφηνε την κόρη του στο σπίτι της πρώην γυναίκας του. Προφανώς η άλλη πλευρά αρέσκεται στο να υπάρχουν επεισόδια. Το ποσό είχα καταβληθεί ήδη και αφέθηκε αμέσως ελεύθερος», δήλωσε ο Άκης Δείξιμος.

«Μιλάμε για τέτοια ταπείνωση»

Ο Σπύρος Δημητρίου, ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αναφέρθηκε στη μήνυση που κατέθεσε ο τραγουδιστής κατά της πρώην συζύγου του, ενώ αποκάλυψε ότι η σύλληψή του έγινε μπροστά την κόρη του, εξαιτίας εκείνης.

«Η τέως σύζυγός του ισχυρίστηκε ότι δεν είχε καταβάλει τη διατροφή, εκείνος την είχε καταβάλει, συνελήφθη και λίγη ώρα μετά αφέθηκε ελεύθερος. Ο στόχος ήταν να δημοσιοποιηθεί που έγινε σίγουρα από την πρώην σύζυγο, ότι ο κ. Δόξας έχει συληφθεί.

Ο κ. Δόξας είχε καταβάλει κανονικά τη διατροφή με καθυστέρηση λίγων ημερών, την οποία δεν έκανε σκόπιμα, ήταν επειδή είχε αδυναμία αφενός, αλλά αφετέρου επειδή μια δικαστική απόφαση του Ιουνίου του 2021 είχε χαμηλώσει πολύ το ποσό της διατροφής που δικαιούται η πρώην σύζυγός του, ως προς το ποσό που αφορά αυτήν. Το δικαστήριο έκρινε ότι μπορεί να εργαστεί και δεν χρειάζεται να τη διατρέφει ο κ. Δόξας, του όφειλε από τα αναδρομικά της μείωσης αυτής κάποια χρήματα. Δεν τα έχει ζητήσει αυτά ο κ. Δόξας, δεν το έχει κυνηγήσει νομικά, ωστόσο με τον αέρα αυτό, την καθυστέρησε λίγες μέρες», είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε πότε ο εντολέας του έβαλε τα χρήματα και πώς έγινε η μήνυση από πλευράς της πρώην συζύγου.

«Χθες που ο κ. Δόξας πήγε στη Θεσσαλονίκη για να δει την κόρη του, όπως κάνει συχνά και ενώ την επέστρεφε στο σπίτι της τέως συζύγου του, η τέως σύζυγος ειδοποίησε την αστυνομία και είπε “εδώ είναι, ελάτε να τον πιάσετε”. Μιλάμε για τέτοια ταπείνωση, αυτός ήταν ο σκοπός. Σε δέκα λεπτά είχε διαρρεύσει η ίδια τη σύλληψη. Καταλαβαίνετε τι ζημιά έχει γίνει προς το πρόσωπό του. Για αυτό υπέβαλλε μήνυση ο κ. Δόξας κατά της, για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση και αναζητείται αυτή τη στιγμή από το αυτόφωρο η τέως σύζυγός του».