Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Συνάδελφός του αρνείται την εμπλοκή στην επίμαχη φάρσα
Νέα

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Συνάδελφός του αρνείται την εμπλοκή στην επίμαχη φάρσα

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Συνάδελφός του αρνείται την εμπλοκή στην επίμαχη φάρσα

Όσα δήλωσαν οι δύο ηθοποιοί

Χαμό προκάλεσε η ατυχής φάρσα του Σπύρου Χατζηαγγελάκη και μελών του θιάσου στον οποίο συμμετέχει, σε ανθρώπους του θεάτρου στο οποίο παίζουν, με τον ίδιο να παίρνει πάνω του την όλη κατάσταση και να περνάει την Πρωτοχρονιά στο τμήμα.

Ο ηθοποιός με ανάρτησή του στο Instagram έδωσε εξηγήσεις σε όσους αναζητούσαν την αλήθεια, ενώ προχώρησε και σε δηλώσεις στις κάμερες, που περίμεναν έξω από το θέατρο ύστερα από μερικές ημέρες.

«Μέσα στην καθημερινότητά μας, όλοι, λίγο ή πολυ κάνουμε κάποιες πλάκες. Άλλες φορές επιτυχημένες, άλλες αποτυχημένες, η πλάκα κρίνεται από τον αποδέκτη κι από το αποτέλεσμα. Όταν κάποια στιγμή η πλάκα ξεφεύγει από τα στενά όρια του κύκλου των ανθρώπων που την κάνεις και καλείται ας πούμε η αστυνομία, σταματάει να είναι πλάκα και είναι σοβαρό. Για αυτό ακολουθήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες. Να διευκρυνίσω ότι το τηλεφώνημα δεν έγινε ως προς την αστυνομία γι αυτό βγήκα αμέσως να τους ενημερώσω γι αυτό το πράγμα. Πέρασα μια πολύ ωραία και ιδιαίτερη Πρωτοχρονιά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Συνάδελφος του ηθοποιού, ο Σταύρος Καλλίγας, ξεκαθάρισε στις κάμερες ότι δεν γνώριζε για τη φάρσα ότι δεν γνώριζε και μάλισα προς στιγμής ανησύχησε: «Δεν έκανα καμία φάρσα. Δεν ήξερα κάτι. Ανησύχησα, αλλά λύθηκε γρήγορα», τόνισε χαρακτηριστικά.