Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον θάνατο του Γιώργου Καραϊβάζ: «Είναι σοκαριστικό»
Νέα

Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον θάνατο του Γιώργου Καραϊβάζ: «Είναι σοκαριστικό»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον θάνατο του Γιώργου Καραϊβάζ: «Είναι σοκαριστικό»

«Τίποτα δεν προμήνυε ότι δεχόταν απειλές και ότι κάτι συνέβαινε»

Για τη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο μίλησε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή Happy Day. Η παρουσιάστρια του Alpha που συναντούσε σχεδόν καθημερινά τον ρεπόρτερ, καθώς το στούντιο της εκπομπής της είναι κοντά σε εκείνο της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη μίλησε για το περιστατικό που χαρακτήρισε ως «σοκαριστικό».

Αρχικά, ο Δήμος Βερύκιος ανέφερε: «Τον Γιώργο Καραϊβάζ τον γνώρισα μέσα από το τηλεοπτικό πλατό και την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Τι μου έκανε εντύπωση όλον αυτόν τον καιρό. Ο λόγος του ήταν ισορροπημένος και έδινε την εικόνα ενός μετριοπαθή που γνωρίζει όμως καλά τα πράγματα. Είναι καλό να ξέρεις πολλά;», είπε και πρόσθεσε πως ο Γιώργος Καραϊβάζ έκανε μαχόμενη διεισδυτική δημοσιογραφία και δήλωσε: «Αυτό το είδος δημοσιογραφίας έχει μεγάλο ρίσκο και κίνδυνο».

Με τη σειρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Τον Γιώργο Καραϊβάζ, τον συναντούσα συχνά στον διάδρομο. Ήμασταν διπλανά γραφεία. Ήταν πολύ ευγενικός και είχε πάντα χαμογελαστά μάτια. Μιλούσα την Παρασκευή με τους συνεργάτες του και εκείνος έφυγε και έλεγε πως έχει καλό καιρό και ότι θα έκανε μια βόλτα κοντά στη θάλασσα, στον Άλιμο. Έφυγε, χαρούμενος, ήρεμος, χαμογελαστός. Τίποτα δεν προμήνυε ότι δεχόταν απειλές και ότι κάτι συνέβαινε. Έφυγε χαιρετώντας για το Σαββατοκύριακο χαλαρός και χαμογελαστός και ανανέωσε το ραντεβού με την ομάδα της Ζήνας για τη Δευτέρα. Οι άνθρωποι είναι σοκαρισμένοι. Έχουν έρθει από το πρωί και δεν έχουν σταματήσει να κλαίνε».

Ενώ, λίγο αργότερα, η παρουσιάστρια του Happy Day ανέφερε: «Είναι συγκινητικό να φεύγει έτσι ένας νέος άνθρωπος, δυνατός και δυναμικός, που τον συναντάς κάθε μέρα και τη μια μέρα τον βλέπεις και την άλλη μαθαίνεις ότι έφυγε. Είναι σοκαριστικό. Καλή δύναμη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

https://streamable.com/9rcy2u