Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η Ιωάννα Μαλέσκου παραήταν εύθικτη και έχασε όποιο δίκιο είχε»
Νέα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η Ιωάννα Μαλέσκου παραήταν εύθικτη και έχασε όποιο δίκιο είχε»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η Ιωάννα Μαλέσκου παραήταν εύθικτη και έχασε όποιο δίκιο είχε»

Έτσι σχολίασε τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και τον Τάσο Χαλκιά

Μία αμήχανη και εξαιρετικά έντονη στιγμή ήταν αυτή το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή Love It, ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον καλεσμένο της.

Ο Τάσος Χαλκιάς περίμενε τουλάχιστον μισή ώρα από αυτή που τον είχαν ενημερώσει για να βγει στον αέρα, γεγονός που τον εκνεύρισε, με αποτέλεσμα να κάνει το παράπονό του στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Η ίδια προσπάθησε να αποποιηθεί τις ευθύνες, τονίζοντας ότι δεν είναι αρχισυντάκτρια, ενώ στη συνέχεια, αντί να προσπαθήσει να καλμάρει τον καλεσμένο της, φάνηκε ότι με τις απαντήσεις της συνέχισε να τον εκνευρίζει.

Το σκηνικό σχολίασαν στην εκπομπή Happy Day, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να παίρνει ξεκάθαρη θέση.

«Ξεκίνησε στραβά η συνέντευξη, κάτι για το οποίο δεν ευθύνεται συνολικά η Ιωάννα, όμως δεν επιτρέπεται να εκθέτεις το κοντρόλ. Πρέπει ως παρουσιάστρια, όταν βλέπεις ότι ο καλεσμένος έχει έναν εκνευρισμό, κάνεις λίγος πίσω, να κάνεις τα στραβά μάτια. Ο κ. Χαλκιάς δεν έχει δώσει δικαίωμα. Η Ιωάννα παραήταν εύθικτη και έχασε όποιο δίκιο είχε», τόνισε η παρουσιάστρια, με την Τίνα Μεσσαροπούλου να προσθέτει:

«Βγήκε ο πραγματικός της χαρακτήρας. Οφείλεις να προστατεύεις τους συνεργάτες σου».

«Ίσως έπρεπε να μην έχει την τελευταία κουβέντα. Ήταν μια κακή τηλεοπτική στιγμή. Απλά σαν οικοδεσπότης δεν πειράζει να ρίξεις εσύ τους τόνους. Δεν θα την κρίνουμε από μια κακή τηλεοπτική στιγμή», κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.