Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σε ρόλο ρεπόρτερ κάνει ανταπόκριση του χιονιά
Νέα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σε ρόλο ρεπόρτερ κάνει ανταπόκριση του χιονιά

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σε ρόλο ρεπόρτερ κάνει ανταπόκριση του χιονιά

Έξω από το στούντιο της εκπομπής βρέθηκε για την έναρξη του Happy Day

Σε ρόλο ρεπόρτερ για να κάνει ανταπόκριση του χιονιά βρέθηκε σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η εκπομπή Happy Day ξεκίνησε διαφορετικά με την παρουσιάστρια να βρίσκεται έξω από το στούντιο και να μιλά για τις δυσκολίες που έχει φέρει σε όλη την Αττική η επέλαση της κακοκαιρίας «Μήδεια».

«Καλώς ήρθατε. Είμαστε εδώ ζωντανά. Δεν είμαστε στην Αράχωβα, στο Καϊμακτσαλάν ή στις γαλλικές Άλπεις, αλλά έξω από το στούντιο της εκπομπής. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη στην Αττική. Έχει το ευχάριστο του πράγματος να βγείτε με τα παιδιά σας και να παίξετε χιονοπόλεμο, αλλά θέλει πολύ προσοχή. Έχουμε εκτεταμένα προβλήματα. Δεν γίνονται δρομολόγια λεωφορείων και τρένων, οπότε αν δεν έχετε να πάτε κάπου μην μετακινηθείτε. Σε όλη την Αττική υπάρχουν προβλήματα», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και συνέχισε: «Η μαμά μου που είναι στα Πατήσια και μίλησα μου είπε ότι έχουμε πέντε πόντους χιόνι. Θυμάμαι ότι ήμασταν εδώ πριν από λίγα χρόνια, αλλά αυτήν την εικόνα έχω να τη ζήσω από το 2004 που είχαμε στα Πατήσια 10 πόντους χιόνι».

Λίγα λεπτά αργότερα η Σταματίνα μπήκε στο πλατό με μπουφάν, σκούφο και γάντια και μίλησε με τους συνεργάτες της για το πώς κατάφερε να φθάσει στην εκπομπή.

https://streamable.com/h08jdq