Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι αποκάλυψε για το συμβόλαιό της με τον Alpha;
Νέα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι αποκάλυψε για το συμβόλαιό της με τον Alpha;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι αποκάλυψε για το συμβόλαιό της με τον Alpha;

Για το τέλος της εκπομπής της και την αυλαία που έπεσε με μπουγέλο μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not». Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην ιδιόμορφη σχέση που έχει «χτίσει» με τον Δήμο Βερύκιο όλα αυτά τα χρόνια και έκανε μια αποκάλυψη για το συμβόλαιό της με τον Alpha.

«Νομίζω γίναμε πάλι 15 χρονών, το διασκεδάσαμε και αυτό φάνηκε. Αυτά τα παιχνίδια όταν τα παίξεις πρέπει να είσαι αποφασισμένος για όλα. Εμείς βραχήκαμε μέχρι εκεί που δεν φαντάζεσαι», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και συνέχισε: «Ο Δήμος Βερύκιος ζει από τις κόντρες αλλά είναι αυτές οι σχέσεις “love to hate”, εκεί που γκρινιάζεις και λες δεν τον αντέχω, δεν μπορώ άλλο μετά λες δεν μπορώ χωρίς τον Βερύκιο. Ο Δήμος νομίζω πια είναι και λίγο πιο ήρεμος, έχει εστιάσει στα θέματα του κορονοϊού και των εμβολίων σε βαθμό που καμιά φορά του λέω ότι  “ένας λόγος που εμβολιάστηκα είναι επειδή κουράστηκα να μου τα λες κάθε πρωί”».

Για τα σενάρια περί αλλαγής της ώρας της εκπομπής ανέφερε: «Δεν ξέρω τι ακούγεται και ποιος κάνει αυτές τις διαρροές και γιατί. Καμιά φορά πρέπει να σκεφτόμαστε και ποιος κάνει αυτές τις διαρροές και τι λόγους και συμφέροντα εξυπηρετεί. Πέρυσι ανανέωσα ένα πολύ ισχυρό συμβόλαιο 2+1 οπότε πως θα μπορούσα να φύγω;» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Με τη σειρά του ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε πως η φετινή χρονιά είχε τα καλά και τα κακά της, ενώ αναφερόμενος στο αν θα είναι στην εκπομπή του χρόνου ανέφερε πως είναι σε συζητήσεις με θετικό κλίμα.