Σταμάτης Γαρδέλης: Αποκάλυψε ότι είναι τρία χρόνια σε σχέση και μοιράστηκε το «μυστικό» της επιτυχίας!
Νέα

Σταμάτης Γαρδέλης: Αποκάλυψε ότι είναι τρία χρόνια σε σχέση και μοιράστηκε το «μυστικό» της επιτυχίας!

Σταμάτης Γαρδέλης: Αποκάλυψε ότι είναι τρία χρόνια σε σχέση και μοιράστηκε το «μυστικό» της επιτυχίας!

Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη σύντροφό του κι εκείνη τον πήρε τηλέφωνο

Ακόμα μία ενδιαφέρουσα και λίγο… αμήχανη συζήτηση έκανε ο Σταμάτης Γαρδέλης με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» και αυτή τη φορά, μίλησε για την προσωπική του ζωή και τη σύντροφό του.

Ο ηθοποιός, αποκάλυψε ότι είναι σε σχέση εδώ και τρία χρόνια και μάλιστα, μοιράστηκε το μυστικό της επιτυχίας με τους τηλεθεατές.

«Με μάλωσε την προηγούμενη φορά που δεν είπα τίποτα και μου είπε ότι την βγάζω έξω από τη ζωή μου. Είναι κάτι τόσο προσωπικό και βαθύ που θεώρησα ότι δεν θα έχει ενδιαφέρον. Είμαστε τρία χρόνια μαζί. Δεν μένουμε μαζί, γι’ αυτό κρατιέται η σχέση. Μένει στα περίχωρα της Αττικής. Έχω πάει και με τα πόδια στο σπίτι της, είναι 7 ώρες. Μου αρέσει να περπατάω. Με περίμενε ένα πολύ ωραίο φαγητό, ένα μασάζ. Είναι καλλιτέχνης, είναι συνεργάτιδά μου άμεση, είναι η έμπνευσή μου, είναι η μούσα μου, είναι το στήριγμά μου», ανέφερε ο Σταμάτης Γαρδέλης και μετά ρώτησε τον Γιώργο Λιάγκα: «Εσύ; Δεν είσαι μόνος. Εσύ έχεις την καλύτερη σύντροφο, έχεις έναν άνθρωπο που σε στηρίζει».

Η Φαίη Σκορδά αντέδρασε ενοχλημένη: «Αχ, παρακαλώ όμως τώρα όχι! Παρακαλώ πολύ! Εγώ είμαι πάντα κυρία απέναντί σου», είπε η παρουσιάστρια.

«Δεν είμαι εγώ κύριος απέναντί σου Σοφία μας;», απάντησε ο Σταμάτης Γαρδέλης και επεσήμανε σε ερώτηση για επερχόμενο γάμο ότι «ο γάμος είναι μια τυπική διαδικασία σε μια ουσιαστική σχέση. Πρώτα πρέπει να τα βρίσκεις με τον άλλον. Έχω βρει όμως το μυστικό για μια σχέση και αυτό είναι να κοιμάσαι ξεχωριστά. Εγώ έχω μάθει να κοιμάμαι μόνος μου. Έχουμε κοιμηθεί και μαζί αλλά μετά ξυπνάμε και πάμε στα δωμάτιά μας».

Λίγο αργότερα, το κινητό του Σταμάτη Γαρδέλη χτύπησε και ήταν η σύντροφός του, για να του κάνει τα παράπονά της.