Σταμάτης Γονίδης: Η απάντηση του στα αρνητικά σχόλια για τις δηλώσεις περί βιασμού
Ελλάδα

Σταμάτης Γονίδης: Η απάντηση του στα αρνητικά σχόλια για τις δηλώσεις περί βιασμού

Σταμάτης Γονίδης: Η απάντηση του στα αρνητικά σχόλια για τις δηλώσεις περί βιασμού

Τα «βέλη» του στην Αντελίνα Βαρθακούρη

Τις δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη φιλοξένησε πριν από λίγες μέρες η εκπομπή «Σου Κου family» με αφορμή τη live streaming συναυλία του και η θέση του τραγουδιστή απέναντι στο κομμάτι των καταγγελιών για βιασμό προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Γονίδης είχε δηλώσει: «Όταν δεν θέλεις ο άλλος να σε βιάσει, υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις. Δεν πας στον χώρο του, του ρίχνεις ένα χαστούκι και του λες θα πάω στην αστυνομία. Του λες θα το πω στον μπαμπά μου. Επειδή θέλεις να μείνεις στη δουλειά, δέχεσαι όλο αυτό το πρόβλημα, τον εκβιασμό με συνέπεια να το κουβαλάς σε όλη σου τη ζωή. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σηκωθείς να φύγεις».

Αμέσως μετά την προβολή του video η Αντελίνα Βαρθακούρη πήρε θέση λέγοντας πως αυτή η τοποθέτηση τη βρίσκει αντίθετη και ότι η ίδια «είναι απέναντι στο ότι ένα θύμα που έχει κακοποιηθεί, αν δεν θέλει δεν θα κακοποιηθεί». Και φυσικά υπήρξαν και πολλές ακόμη αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια για τον Σταμάτη Γονίδη.

Εκείνος, μέσα από μια ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook παίρνει θέση και ρίχνει τα «βέλη» του στην Αντελίνα Βαρθακούρη.

«Κάποιοι κακόβουλοι απομονώνουν ένα μέρος μιας ολόκληρης συνέντευξής μου (δεν το κάνουν μόνο σε έμενα αυτό) για να αυξήσουν τα νούμερα τηλεθέασης και να εκθέσουν τον κάθε επώνυμο που του παίρνουν συνέντευξη. Ενώ υπήρχαν τόσα όμορφα κι ωφέλιμα πράγματα σε αυτήν την κουβέντα.

Αυτό που συνέβη είχε σαν αποτέλεσμα να δεχθώ κάποια άσχημα σχόλια. Αυτή είναι η ανθρωποφαγία της κακής δημοσιογραφίας. Αυτό που με λυπεί είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία δεν σεβάστηκε τη φιλία και την αλληλοεκτίμηση που έχω με τον πεθερό της… Δεν σπιλώνεται η δική μου υπόσταση γιατί ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Σταμάτης», έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός ερμηνευτής.

Κάποιοι κακόβουλοι απομονώνουν ενα μερος μιας ολοκληρης συνέντευξής μου,(δεν το κάνουν μόνο σε εμένα αυτο) για να…

Δημοσιεύτηκε από Stamatis Gonidis Page στις Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021