Σταμάτης Κραουνάκης: «Θα έγραφα τραγούδι για την Ελένη Φουρέιρα»
Νέα

Σταμάτης Κραουνάκης: «Θα έγραφα τραγούδι για την Ελένη Φουρέιρα»

Σταμάτης Κραουνάκης: «Θα έγραφα τραγούδι για την Ελένη Φουρέιρα»

Ποιος είναι ο καημός του και τι ανέφερε για την παρεξήγηση με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Συνέντευξη στην Άννα Ζηρδέλη και τη «Super Κατερίνα» παραχώρησε ο Σταμάτης Κραουνάκης και στο δεύτερο μέρος αυτής, μίλησε για «κλίκες ηλιθίων», ενώ αποκάλυψε με ποια τραγουδίστρια ήθελε να συνεργαστεί αλλά δεν τα κατάφερε.

«Συναντώ συχνά πολλές κλίκες ηλιθίων. Είχα κάνει κάποτε ένα υπέροχο κείμενο του Λεμπέση και εκεί συνάντησα τη λέξη κλίκα και ότι το πρώτο πράγμα που κάνουν οι βλάκες είναι να κάνουν κλίκα! Να βρουν δηλαδή τους ίδιους. Όλο το σύστημα πατάει πάνω σε αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στην παρεξήγηση:

«Με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη έγινε αυτό το περιστατικό για το οποίο, από ότι κατάλαβα, δεν ευθύνεται και αυτή. Ήταν ένα πράγμα που εμένα σαν αριστερό άνθρωπο και καλλιτέχνη με ενόχλησε. Αντέδρασα αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τον άνθρωπο και με μια φιλία τριάντα ετών. Πιστεύω ότι ο χρόνος θα μας ξαναφέρει κοντά».

Για το αν θα έγραφε τραγούδι στην Ελένη Φουρέιρα, απάντησε: «Αν ερχόταν αυτό το κορίτσι μέσα σε μια δουλειά όπου μπορεί κανείς να αξιοποιήσει αυτή την ύπαρξει, ναι θα μπορούσα να της γράψω τραγούδι».