Stan: Μπαίνει στο «Έτερoς εγώ» ο τραγουδιστής
Ελλάδα

Stan: Μπαίνει στο «Έτερoς εγώ» ο τραγουδιστής

Stan: Μπαίνει στο «Έτερoς εγώ» ο τραγουδιστής

Η φωτογραφία με τον Σωτήρη Τσαφούλια και το μήνυμά του

Ένα νέο βήμα στην επαγγελματική του καριέρα δοκίμασε ο Stan!

Όπως αποκάλυψε μέσα από μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα συμμετέχει στον νέο κύκλο της επιτυχημένης σειράς, «Έτερος εγώ», η οποία προβάλλεται από την Cosmote TV.

Σύμφωνα με τον τραγουδιστή, η χημεία του με τον σκηνοθέτη της σειράς, Σωτήρη Τσαφούλια, ήταν εμφανής από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν, ενώ το άγχος της πρώτης φοράς στα γυρίσματα δεν θα το ξεχάσει ποτέ.

«Θυμάμαι ακόμα την ημέρα που είδα 5 επεισόδια μαζεμένα του Έτερος Εγώ χωρίς να μπορώ να σταματήσω. Θυμάμαι ακόμα τη ημέρα που γνώρισα τον Σωτήρη Τσαφούλια και την χημεία που είχαμε από τη πρώτη στιγμή! Θυμάμαι ακόμα τη στιγμή που μου ζήτησε να συμμετέχω στον επόμενο κύκλο της καλύτερης ελληνικής σειράς και το πόση χαρά ένιωσα σαν ένας απλός θαυμαστής της», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Instagram και συνέχισε:

«Θυμάμαι ακόμα και δε θα ξεχάσω ποτέ το άγχος και την ανυπομονησία που ένιωσα την ημέρα που είχαμε γύρισμα! Έτσι λοιπόν ανυπομονώ να δω μαζί σας τον νέο κύκλο του Έτερος Εγώ αποκλειστικά στην #cosmotetv».

«Μη σταματάτε ποτέ να ονειρεύεστε. Ο κόσμος είναι γεμάτος υπέροχους και ταλαντούχους ανθρώπους που σε περιμένουν να τους γνωρίσεις. Δε μπορώ να περιμένω να ακούσετε το τραγούδι που ετοιμάσαμε με το Σωτήρη και θα κυκλοφορήσει σύντομα για να καταλάβετε ότι εκτός από σούπερ σκηνοθέτης γράφει και σούπερ σουξέ» συμπλήρωσε ο Stan στη δημοσίευση που έκανε μαζί με μία φωτογραφία δίπλα από τον Σωτήρη Τσαφούλια.