Ελλάδα

Στάθα Αλεξανδροπούλου – Καραϊβάζ: Τα έβαλε με τον υπουργό, Τάκη Θεοδωρικάκο – «Ευχαριστούμε για την απραξία σας»

Στάθα Αλεξανδροπούλου – Καραϊβάζ: Τα έβαλε με τον υπουργό, Τάκη Θεοδωρικάκο – «Ευχαριστούμε για την απραξία σας»

Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ αναζητά τους δολοφόνους του

Ανεξιχνίαστο παραμένει το έγκλημα που διαπράχθηκε στον Άλιμο, στις 9 Απριλίου του 2021, όταν ο Γιώργος Καραϊβάζ, γυρνώντας στο σπίτι του, έπεσε νεκρός στην άσφλατο, από σφαίρες αγνώστων.

Ο αστυνομικός ρεπόρτερ έχασε τη ζωή του, ενώ η σύζυγος και ο γιος του τον περίμεναν στο σπίτι τους, ωστόσο η αστυνομία δεν έχει καταφέρει ακόμα να πιάσει τους δολοφόνους.

Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου – Καραϊβάζ, αναζητά τους δράστες που στέρησαν από τη ζωή της τον άνθρωπό της και πατέρα του παιδιού της και με μία ανάρτησή της στο Facebook, ξέσπασε κατά του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος δεν δέχτηκε να δει την ίδια και τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα, παρά τα πολλά αιτήματα που είχαν κάνει.

«Δυστυχώς ο κύριος Υπουργός δεν έχει βρει χρόνο να δει την Χήρα Καραϊβάζ με το Νομικό μας Σύμβουλο τον κ. Λύτρα μετά από πολλές οχλήσεις. Είναι πολύ απασχολημένος όπως φαίνεται ευχαριστούμε κύριε Υπουργέ για την απραξία σας για τη δολοφονία ενός αστυνομικού συντάκτη που υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με έντιμο και ηθικό τρόπο και συνεργάστηκε με όλους τους προκατόχους σας με τιμή και σεβασμό» έγραψε η Στάθα Καραϊβάζ.

Exit mobile version