Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δεν πήγε στην Αλόννησο, ταξίδεψε στο Μεξικό
Νέα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δεν πήγε στην Αλόννησο, ταξίδεψε στο Μεξικό

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δεν πήγε στην Αλόννησο, ταξίδεψε στο Μεξικό

Ο παρουσιαστής πήρε αεροπλάνο και όχι καράβι τελικά

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Στάθη Παναγιωτόπουλου, με φίλους και συνεργάτες του να αναφέρουν ότι είχε μια δεύτερη ζωή που έκρυβε επιμελώς από τους πάντες.

Η υπόθεσή του βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο ο ίδιος δεν φαίνεται να πτοείται, καθώς μετά τις εξόδους για φαγητό στη Θεσσαλονίκη, αποφάσισε να πραγματοποιήσε ταξίδι αναψυχής με τη σύζυγό του.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή, «Χαμογέλα και πάλι», ενώ άπαντες περίμεναν να ταξιδέψει στην Αλόννησο, μέρος το οποίο ήταν το «καταφύγιό» του τα τελευταία χρόνια ενώ διατηρεί και ένα μαγαζί εκεί και ενώ είχε βγάλει ένα διπλό εισιτήριο με τον συγκεκριμένο προορισμό για την Παρασκευή, τελικά άλλαξε προορισμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εθεάθη μαζί με τη σύζυγό του στο αεροδρόμιο, το μεσημέρι της Κυριακής και έφυγε για Μεξικό. Μάλιστα, ήταν ευδιάθετος, παρά το γεγονός ότι δεν συνομίλησε με κανέναν, πέραν από τη γυναίκα του.

Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι πόσο θα μείνει στο Μεξικό και αν αυτό ήταν ένα ταξίδι που είχε προγραμματίσει, ή ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής.

Παράλληλα, όπως ανέφερε ο Νίκος Συρίγος, η σελίδα του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι ακόμα στον αέρα, τα βίντεο είναι ακόμα στο διαδίκτυο και τουλάχιστον 9 κοπέλες έχουν προσφύγει στις αρχές για να δουν αν είναι βίντεο με τις ίδιες στο περιεχόμενο τους. Επίσης, υπάρχει πρόθεση να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του παρουσιαστή, για να δουν αν είχε οικονομικό όφελος και να αλλάξει η κατηγορία, αν ισχύει αυτό.